Creatieve, moderne website op maat

Klaar binnen 4 weken

Gebruiksvriendelijk & SEO Proof

Unieke en converterende teksten

1

2

3

4

5

De voordelen

klik hier

Een potentiele klant bezoekt jouw website met een (huid)probleem of verlangen. Vaak zien we in de praktijk dat websites in de beautybranche veel te veel informatie bevatten bestaande uit ingewikkelde vaktermen. Om de klantreis zo simpel mogelijk te houden gaan we uit van een website met 5 unieke pagina’s en zorgen we door middel van de juiste indeling en teksten dat de klant zo snel mogelijk bij de juiste informatie terecht komt. Het uiteindelijk doel van de strategie is dat een klant een actie onderneemt in de vorm het versturen van contactformulier of het boeken van een afspraak.

Zo trek jij jouw droomklanten aan

De teksten op je website zijn minstens zo belangrijk als het website design. We gaan echt uitvergroten wat jou en jouw salon uniek maakt en waarom iemand bij jou moet komen en niet bij een salon 100 meter verderop. Ook je visie is in dit verhaal heel erg belangrijk. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van specifieke en (voor jou) belangrijke termen die jouw vindbaarheid in de zoekmachines vergroten.

Unieke combinatie website design + teksten

Showit is het platform waarin we jouw website bouwen. In tegenstelling tot WordPress worden we bij Showit niet beperkt door het gebruik van thema’s, maar is er op creatief gebied alles mogelijk. Daarnaast maken we geen gebruik van plugins, waardoor er dus ook geen onderhoud nodig is nadat we je website gelanceerd hebben. Je zit bij ons dus niet vast aan een onderhoudscontract.

Creatieve vrijheid met Showit

Aan het eind van de samenwerking ontvang je how-to video’s over hoe je heel gemakkelijk zelf kleine aanpassingen kunt doen (denk aan prijswijzigingen, het veranderen van een foto of het toevoegen van een behandeling) Kom je er niet uit? Dan zijn wij er natuurlijk om je te helpen!

You can do it yourself, but we are here to help!

We vinden het natuurlijk erg belangrijk dat de website helemaal aansluit op jouw wensen en verwachtingen. Daarom zijn er binnen de 3 weken van het project vaste momenten waarop jij je feedback mag geven. Deze kun je dan delen in het gezamenlijke projectbord. Zo blijf je betrokken bij het hele proces en weten we zeker dat je 100% tevreden bent als jouw website af is.

Jouw mening telt!

Website design

Let's chat

What you get

+ 5 unieke pagina’s 
+ Designed in ShowIt 
+ Desktop & Mobiel
+ 2 feedback ronden
+ Uitleg video Showit

Website design

+ Titel tags voor je teksten
+ SEO titel + beschrijving van afbeeldingen
+ SEO pagina titels + beschrijvingen 
+ Gebaseerd op de teksten geschreven door Rianne

Basis SEO

+ Jouw visie en USP’s
+ Unieke teksten die bij jou en jouw salon passen
+ Teksten die jouw droomklanten aantrekken 

Website teksten

+ Domeinnaam
+ Showit account (va. €17/maand, inclusief website hosting. LET OP: credit card is vereist)
+ Huisstijl, teksten, afbeeldingen

DIt lever je zelf aan

Portfolio

Website

The dreamteam THE DREAMTEAM THE DREAMTEAM THE DREAMTEAM THE DREAMTEAM THE DREAMTEAM THE DREAMTEAM

Kim

Rianne

Founder stories to stay

Founder beauty click

"Hey! Ik ben kim, eigenaar van Stories to Stay – een Branding + Website Design Studio voor creatieve ondernemers. 

Rianne en ik werken al een tijdje samen en hebben al prachtige en vooral unieke websites mogen opleveren aan stuk voor stuk geweldige ondernemers! Onze samenwerking verloopt ontzettend soepel omdat we beiden erg gepassioneerd zijn over ons werk. Onze expertises sluiten perfect op elkaar aan. Dat maakt ons een uniek stel! 

De websites die ik maak zijn stuk voor stuk uniek & creatief. Deze creatieve spark (of signature) zie je altijd terug in mijn ontwerpen. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om persoonlijkheid toe te voegen aan je website, daarom werk ik nauw samen met klanten. Zo werken we samen aan een unieke en dynamische website die jouw verhaal vertelt. Mijn passie voor Website Design groeit met de dag, en daarom kan ik niet wachten om samen met Rianne jouw droomwebsite te realiseren!"

“Mijn naam is Rianne en ik ben marketing expert voor ondernemers in de beautybranche. Ik werkte 10 jaar als huidspecialist bij een salon, waarvan ik de laatste 3 jaar ook verantwoordelijk was voor de online en offline marketing. Inmiddels heb ik vele huidexperts mogen helpen bij een betere online zichtbaarheid en dus aan meer klanten. 

De samenwerking die ik met Kim heb is heel erg uniek binnen de beautybrache. Haar creatieve brein in combinatie met mijn jarenlange ervaring als huidspecialist én marketing expertise maakt dat we een echt 'dream team' zijn samen. Naast een uniek en prachtig design kijken we naar heel veel andere aspecten die zorgen voor een converterende website die nieuwe klanten oplevert."

Wij vertalen jouw verhaal naar een unieke en vooral converterende website.

Persoonlijke begeleiding

Coaching

Let's go!

Learn it yourself

Online programma

Let's go!

Uitbesteden online marketing

Agency

Let's go!

REVIEW

Social Media kost veel tijd om te onderhouden en ik had geen inspiratie. Elke keer kosste het mij veel tijd in de week en voelde ik constant de druk. De reden dat ik met Rianne wilde werken was omdat het contact gelijk goed voelde en omdat zij een professionele uitstraling heeft. In het begin twijfelde ik wel over of ik dit moest uitbesteden maar ik heb er nu heel erg blij mee! Doordat Rianne nu mijn social media doet ervaar ik geen stress meer en de posts leveren mij nu veel meer op. Samenwerken met Rianne is erg prettig. Alles wordt altijd optijd aangeleverd en eigenlijk heb ik (bijna) nooit dat er iets moet worden aangepast. Je merkt echt dat Rianne is de beauty branche werkzaam is geweest. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de communicatie loopt ook altijd soepel. Een aanrader dus!


'DOORDAT RIANNE MIJN SOCIAL MEDIA DOET ERVAAR IK GEEN STRESS MEER EN DE POSTS LEVEREN MIJ NU VEEL MEER OP.'

Iris – Supreme Laser Clinic


Inmiddels werken wij bijna een jaar samen met Rianne van BeautyClick. Zelf hebben wij al heel wat jaren ervaring in de Beauty sector, echter vanaf dag 1 weet Rianne van toegevoegde waarde te zijn voor onze Social Media kanalen. Ook staat ze open om te sparren over andere facetten. Prettig is dat ze zelf uit de branche komt, haar marketing kennis en haar communicatieve vaardigheden. Tot slot, ze reageert altijd snel, komt haar afspraken na en is attent.Jan - The Skin Cave'Zelf hebben wij al heel wat jaren ervaring in de Beautysector, echter vanaf dag 1 weet Rianne van toegevoegde waarde te zijn voor onze Social Media kanalen.'

Ik werk nu al een hele lange tijd met Rianne samen. Het is begonnen met het pimpen van mijn Instagram en het spammen voor de juiste posts en een goede feed. Nu maakt Rianne mijn maandelijkse nieuwsbrief. Ontzettend fijn om dit uit handen te geven. Het voordeel is dat Rianne ook uit de beautybranche komt en precies begrijpt wat ik graag in mijn nieuwsbrief wil. Daarnaast kan ze door haar achtergrond perfecte teksten schrijven. Kortom samenwerken met Rianne is absoluut een aanrader!

Kim – SkinFix

'Het voordeel is dat Rianne ook uit de beautybranche komt en precies begrijpt wat ik graag in mijn nieuwsbrief wil.'

Ik ben sinds september 2021 met Rianne in zee gegaan, omdat ik stress kreeg van mijn social media. Omdat Rianne zelf uit de beautybranche komt weet zij precies waar ze het over heeft en dat zorgt voor mooie informatieve posts. Dus ik ben blij, want mijn social media ziet er veel mooier uit en ik heb er geen stress meer van.
Henriëtte – Schoonheidssalon Henriëtte Bon
'Dus ik ben blij, want mijn social media ziet er veel mooier uit en ik heb er geen stress meer van.'

Ik ben gaan samenwerken met Rianne omdat haar persoonlijkheid, haar kennis van de beauty en vooral de leuke contents mij erg aantrokken. Door haar eerste gesprek voelde ik me helemaal happy! Werd enorm enthousiast om te gaan starten, en vooral mij social media een boost te gaan geven. Hiervoor liet ik het over aan een personeelslid, maar de tijd daarvoor is veel te weinig en de kennis is er niet 100%. Dus merkte dat mij instagram niet groeide, we misten wat. Eerst twijfels ga ik het wel of niet doen, kost ook weer extra geld, en gaat je dat wat opleveren? Ik kan volmondig zeggen het is het geld allemaal waard! Zelf hoef je bijna niks meer te doen. Dit bespreek je 1 keer in de maand met Rianne, ze zit altijd vol ideeën en op dat moment kom ik ook weer tot enthousiaste/ spontane ideeën. Ben heel blij dat ik Rianne heb leren kennen, en dat ze alles van mij uit handen heeft genomen. Hele fijne samenwerking en hoop dat dit heel lang zo blijft!

Kelly – Con Estilo

'Ik kan volmondig zeggen het is het geld waard! Zelf hoef je bijna niks meer te doen.'

Rianne onderscheidt zich doordat ze zelf huidspecialist is geweest bij één van de allerbeste schoonheidsinstituten van Nederland. Ze begrijpt de taal van de schoonheidsspecialist maar ook van de consument: deze match zorgt ervoor dat ze in begrijpelijke taal op een stijlvolle manier de consument weet te prikkelen. Het succes van mijn bedrijf is mede te danken aan het feit dat Rianne mij het leven makkelijker maakt door alle marketing uit handen te nemen zodat ik me meer kan focussen op andere zaken. Keep up the good work!


Ahmet – No Nonsense Beauty


'Het succes van mijn bedrijf is mede te danken aan het feit dat Rianne mij het leven makkelijker maakt'

Ik ben erg blij dat ik de stap heb genomen om met Rianne van Beautyclick een samenwerking aan te gaan. Het geeft mij enorm veel rust dat ik zelf niet meer naar deze taken hoef om te kijken. Het ziet er altijd super verzorgd uit en heel fijn dat Rianne ook de kennis heeft uit de Beautybranch, zo kan je het echt 'loslaten'.Marleen – Beauty El Mare'Het geeft mij enorm veel rust dat ik zelf niet meer naar deze taken hoef om te kijken.'

Wij als Release Laser Clinic wilden onze positie op social media verbeteren en meer klanten bereiken met meer content. Rianne heeft ons goed geholpen en we zijn zeer tevreden over haar inzet, correctheid en competentie.
Sandra – Release Laser Clinic
'Rianne heeft ons goed geholpen en we zijn zeer tevreden over haar inzet, correctheid en competentie.'

Fijne samenwerking! Rianne verzorgd mijn Facebook en Instagram en omdat ze zelf huidspecialist is snap ze me precies. Een echte aanrader.

Desiree – Desiree Huidverbetering

'Een echte aanrader.'

Ik ben heel blij dat Rianne mijn social media beheert want dankzij haar heb ik nu meer tijd om mijn klanten te bedienen. De persoonlijke aanpak en haar ervaring in de schoonheidssector vind ik alvast een meerwaarde.


Rosi – Beautiful


'De persoonlijke aanpak en haar ervaring in de schoonheidssector vind ik alvast een meerwaarde.'

Ik heb een hele fijne werkervaring ervaren met Rianne! Samen met Kim heeft zij mijn website volledig vernieuwd. Ik heb voor Rianne gekozen, omdat zij ook schoonheidsspecialiste ervaring heeft. Dit merk je als je haar teksten terugleest. Ze weet waar ze over praat. Verder verliep het contact heel goed en is er goed geluisterd naar datgene wat ik wilde uitstralen.
Dorien – Schoonheidssalon Aphrodite
'Ze weet waar ze over praat.'

Een prettig bedrijf met een fijne communicatie, waardoor je altijd snel kan schakelen. Ik maak gebruik van de diensten voor Instagram. Zo fijn om zelf hier niet meer over na te denken!

Miloe – Schoonheidsstudio 072

'Een prettig bedrijf met een fijne communicatie, waardoor je altijd snel kan schakelen.'