Tijdens een strategiesessie bespreken we...

Jouw huidige situatie

Je verlangens en dromen

Je blokkades

De kansen voor jouw bedrijf

Hoe ik je kan helpen

“ik heb een hele fijne werkervaring ervaren met rianne! ik heb voor rianne gekozen, omdat zij ook schoonheidsspecialiste ervaring heeft. ze weet waar ze over praat. Verder verliep het contact heel goed en is er goed geluisterd naar datgene wat ik wilde uitstralen.”

– dorien meijs

Lees mijn verhaal hier

Toen ik begon aan de opleiding tot schoonheidsspecialiste en een stageplek kreeg bij een schoonheidssalon in Santpoort-Noord voelde ik me voor het eerst echt op m’n plek. Hier ontstond mijn liefde voor de huid en alles wat met beauty te maken heeft. Uiteindelijk heb ik hier 10 jaar lang met veel passie en plezier gewerkt. De laatste 3 jaar kreeg ik naast mijn werkzaamheden in de salon de verantwoordelijkheid over de online en offline marketing. Dit was op mijn lijf geschreven en ik dacht: wauw, hier word ik echt blij van! Tot ik in een burn-out terecht kwam. Alles veranderde (hoe cliché het ook klinkt) en gooide ik het roer om…

Meet Rianne

1

2

3

4

5

Herken je dit?

klik hier

Je draait opzich een aardige omzet, maar je verlangt naar meer. Je wilt doorgroeien en je voelt gewoon dat er potentie zit in jouw bedrijf. Je wilt een volle agenda met goed betalende klanten en je wilt het gevoel hebben dat je niet steeds zoveel moeite moet doen om nieuwe klanten aan te trekken.

1

Je doel is een hogere omzet en financiële vrijheid of misschien is het wel jouw droom om personeel aan te nemen, te starten met een nieuw skincare merk of apparatuur, te verhuizen naar een (groter) pand of een tweede locatie te openen.

2

Je weet dat een goede online zichtbaarheid en online marketing strategie nodig is om meer klanten aan te trekken. Je weet dat dit je zal helpen bij het laten groeien van je bedrijf. Om zo je concurrentie voor te blijven en consequent nieuwe klanten aan te trekken, zodat je een volle agenda hebt. Maar je weet niet waar je moet beginnen.

3

Je voelt dat het tijd is om actie te ondernemen, want als je op deze voet door blijft gaat, dan vind er geen verandering plaats. Je bent klaar om deze stap te nemen en daarin te investeren.

4

Je voelt dat je focus mist en dat je ondersteuning goed zou kunnen gebruiken. Iemand die met je meedenkt, je inspireert, je richting geeft of dingen voor je uit handen kan nemen. Wat zou het fijn zijn als je het niet allemaal meer alleen hoeft te doen.

5

“rianne heeft ons goed geholpen en we zijn zeer tevreden over haar inzet, correctheid en competentie.”

– keyvan zibarurad

Let's find a marketing strategy that works for you and your business