mijn naam is rianne en ik ben coach en marketeer voor ondernemers in de beautybranche.

Zelf werkte ik 10 jaar als huidspecialist bij een innovatieve salon, waar ik de laatste 3 jaar verantwoordelijkheid was voor de online en offline marketing. Inmiddels heb ik met mijn bedrijf Beauty Click vele huid- en beautyexperts mogen helpen bij een ijzersterke (online) marketing strategie voor een volle agenda met goed betalende klanten.  

De online zichtbaarheid van jouw bedrijf is in dit digitale tijdperk geen optie, maar een MUST. Je kan simpelweg niet achterblijven als je wilt groeien met jouw salon. En dat is precies waar ik mijn klanten bij help. Ik neem je even mee naar hoe het allemaal begon…

Hoe mijn liefde voor de huid & beauty ontstond...

"Ik voelde me voor het eerst echt op m'n plek"

School was nooit echt mijn ding. Alles behalve muziek en beeldende vorming vond ik doodsaai. Ik kon dan ook nooit mijn aandacht bij de les houden. Mijn ouders adviseerde een praktijkgerichte opleiding en het werd de opleiding tot schoonheidsspecialist. 
 
Toen ik in mijn tweede jaar stage mocht lopen bij een schoonheidssalon in Santpoort-Noord voelde ik me voor het eerst echt op mijn plek. Hier ontstond mijn liefde voor de huid en alles wat met beauty te maken heeft. 
 
Ik specialiseerde mij in (bijna) elke denkbare beautybehandeling, maar mijn hart ging pas echt sneller kloppen als ik mijn eigen dagomzet had overtroffen. Het gevoel voor sales zat er toen al in en bij een hoge omzet stapte ik met een grote glimlach op mijn fiets naar huis.

“Ik kreeg verantwoordelijkheid over de online en offline marketing”

De laatste 3,5 jaar kreeg ik naast mijn werk als huidspecialist de verantwoordelijkheid over de online en offline marketing. Denk aan de website, social media, e-mail marketing, acties, inrichting van de salon, het organiseren van evenementen en meer.

Zien dat het werk dat ik in de online marketing stopte z’n vruchten afwierp gaf me de grootste kick! Dit was op mijn lijf geschreven en ik dacht: wauw, hier word ik echt heel erg blij van! Ik volgde verschillende cursussen en trainingen op het gebied van marketing en social media en ik probeerde vooral heel veel uit om te zien wat wel en niet werkte. 
 
Tot mijn wereld stilstond…

Door een burn-out kon ik van het ene op het andere moment helemaal niets meer. Maar het was precies wat ik nodig had. Het was tijd om patronen te doorbreken, uit die ratrace te stappen, te ontdekken wie ik was en te stoppen met het please gedrag dat ik mezelf door de jaren heen had aangeleerd. 

Ik zocht een vacature als marketeer in de beautybranche, maar kon niets vinden. Eenmaal hersteld van mijn burn-out, inmiddels met een flinke dosis zelfvertrouwen, heb ik de stap gezet. Ik schreef me in bij de KVK en zo was Beauty Click geboren. En heel eerlijk? Ik was nog nooit in mijn leven zo zeker van mijn zaak en helemaal overtuigd dat dit een succes zou worden. 

Mijn marketing- en social media strategie stond namelijk als een huis. Ik wist precies wie mijn ideale klant was, waarin ik mij kon onderscheiden van grote marketingbureaus en hoe ik dit online op de juiste manier kon communiceren.

Waarom kies je voor Beauty Click?

1

2

3

4

5

klik hier

Een goede marketing strategie begint bij weten waar jouw kracht ligt. Wat onderscheidt jou van andere salons? Waarom moeten klanten bij jou komen? Wat geef jij jouw klanten, wat ze elders niet krijgen? 
 
En daarnaast… 
Wie is jouw ideale klant? Hoe ziet jouw droomklant eruit? En hoe ga je haar bereiken met de juiste content?

Ik help je bij het beantwoorden van deze vragen, zodat we jouw ideale klant moeiteloos kunnen aanspreken.

1 - Wat is jouw onderscheidend vermogen?

Jouw passie is mijn passie. Door mijn jarenlange ervaring als huidspecialist en mijn liefde voor de huid en beauty hebben we aan één woord genoeg. Je hoeft mij niet uit te leggen hoe het er bij jou achter de schermen aan toe gaat. Ik weet precies waar de blokkades kunnen zitten die de groei van jouw bedrijf in de weg zitten en waar juist de kansen liggen. Ik weet wat jouw klanten willen en hoe we ze met de juiste content strategie kunnen bereiken.

2 - We spreken dezelfde taal

Omdat een goede marketingstrategie bestaat uit verschillende elementen is het aanbod van Beauty Click zo ingericht dat we je op alle vlakken kunnen ondersteunen. Denk aan social media en website design, een online programma waarin je op je eigen tempo een social marketingstrategie leert opzetten of door middel van intensieve begeleiding tijdens het coachingstraject. You name it, we can help!

3 - Alles onder één dak

Bij Beauty Click houden we van een goede en duidelijke communicatie. We houden je te allen tijde op de hoogte over onze werkwijze en over de tijdlijn waarin we werken. Ga je een samenwerking met ons aan? Dan doen we ons best om deze samenwerking binnen 2 weken op te zetten. Geen eeuwige wachttijden of onduidelijkheid. Bij Beauty Click weet je precies waar je aan toe bent.

4 - Wij laten je niet wachten

Elke business is anders. Bij Beauty Click vinden we het belangrijk om jouw persoonlijke en unieke werkwijze, visie en verhaal te vertalen naar de juiste content. We proberen ons altijd zoveel mogelijk te verplaatsen in jouw bedrijf. Daarbij gebruiken we de juiste 'tone-of-voice', zodat we authentieke content voor je kunnen creëren.

5 - Persoonlijke en unieke content

Wat is jouw verhaal?

Weet je wat het is… Ik moet er niet aan denken om marketing te doen voor een fietsenwinkel. Lijkt me doodsaai ;-). 
 
Nee, dat ik mijn jarenlange kennis over de huid en de beauty branche nog steeds elke dag kan toepassen om salons te laten groeien, dat is toch te gek? 
 
Mijn droom is uitgekomen en ik ben elke dag dankbaar dat ik de sprong in het diepe heb gewaagd. Het betekent dat ik elke dag mag samenwerken met beauty ondernemers om hun skin of beauty business te laten groeien. 
 
Wat is jouw verhaal? En wat is jouw droom? Dat is waar ik nieuwsgierig naar ben!
 
Laten we samen brainstormen over waar jouw kansen liggen als ondernemer en wat jij nodig hebt om de sprong in het diepe te wagen.

Plan jouw gratis strategiesessie

"Let's tell your story together"

Persoonlijke begeleiding

Coaching

Let's go!

Learn it yourself

Online programma

Let's go!

Uitbesteden online marketing

Agency

Let's go!

REVIEW

Social Media kost veel tijd om te onderhouden en ik had geen inspiratie. Elke keer kosste het mij veel tijd in de week en voelde ik constant de druk. De reden dat ik met Rianne wilde werken was omdat het contact gelijk goed voelde en omdat zij een professionele uitstraling heeft. In het begin twijfelde ik wel over of ik dit moest uitbesteden maar ik heb er nu heel erg blij mee! Doordat Rianne nu mijn social media doet ervaar ik geen stress meer en de posts leveren mij nu veel meer op. Samenwerken met Rianne is erg prettig. Alles wordt altijd optijd aangeleverd en eigenlijk heb ik (bijna) nooit dat er iets moet worden aangepast. Je merkt echt dat Rianne is de beauty branche werkzaam is geweest. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de communicatie loopt ook altijd soepel. Een aanrader dus!


'DOORDAT RIANNE MIJN SOCIAL MEDIA DOET ERVAAR IK GEEN STRESS MEER EN DE POSTS LEVEREN MIJ NU VEEL MEER OP.'

Iris – Supreme Laser Clinic


Inmiddels werken wij bijna een jaar samen met Rianne van BeautyClick. Zelf hebben wij al heel wat jaren ervaring in de Beauty sector, echter vanaf dag 1 weet Rianne van toegevoegde waarde te zijn voor onze Social Media kanalen. Ook staat ze open om te sparren over andere facetten. Prettig is dat ze zelf uit de branche komt, haar marketing kennis en haar communicatieve vaardigheden. Tot slot, ze reageert altijd snel, komt haar afspraken na en is attent.Jan - The Skin Cave'Zelf hebben wij al heel wat jaren ervaring in de Beautysector, echter vanaf dag 1 weet Rianne van toegevoegde waarde te zijn voor onze Social Media kanalen.'

Ik werk nu al een hele lange tijd met Rianne samen. Het is begonnen met het pimpen van mijn Instagram en het spammen voor de juiste posts en een goede feed. Nu maakt Rianne mijn maandelijkse nieuwsbrief. Ontzettend fijn om dit uit handen te geven. Het voordeel is dat Rianne ook uit de beautybranche komt en precies begrijpt wat ik graag in mijn nieuwsbrief wil. Daarnaast kan ze door haar achtergrond perfecte teksten schrijven. Kortom samenwerken met Rianne is absoluut een aanrader!

Kim – SkinFix

'Het voordeel is dat Rianne ook uit de beautybranche komt en precies begrijpt wat ik graag in mijn nieuwsbrief wil.'

Ik ben sinds september 2021 met Rianne in zee gegaan, omdat ik stress kreeg van mijn social media. Omdat Rianne zelf uit de beautybranche komt weet zij precies waar ze het over heeft en dat zorgt voor mooie informatieve posts. Dus ik ben blij, want mijn social media ziet er veel mooier uit en ik heb er geen stress meer van.
Henriëtte – Schoonheidssalon Henriëtte Bon
'Dus ik ben blij, want mijn social media ziet er veel mooier uit en ik heb er geen stress meer van.'

Ik ben gaan samenwerken met Rianne omdat haar persoonlijkheid, haar kennis van de beauty en vooral de leuke contents mij erg aantrokken. Door haar eerste gesprek voelde ik me helemaal happy! Werd enorm enthousiast om te gaan starten, en vooral mij social media een boost te gaan geven. Hiervoor liet ik het over aan een personeelslid, maar de tijd daarvoor is veel te weinig en de kennis is er niet 100%. Dus merkte dat mij instagram niet groeide, we misten wat. Eerst twijfels ga ik het wel of niet doen, kost ook weer extra geld, en gaat je dat wat opleveren? Ik kan volmondig zeggen het is het geld allemaal waard! Zelf hoef je bijna niks meer te doen. Dit bespreek je 1 keer in de maand met Rianne, ze zit altijd vol ideeën en op dat moment kom ik ook weer tot enthousiaste/ spontane ideeën. Ben heel blij dat ik Rianne heb leren kennen, en dat ze alles van mij uit handen heeft genomen. Hele fijne samenwerking en hoop dat dit heel lang zo blijft!

Kelly – Con Estilo

'Ik kan volmondig zeggen het is het geld waard! Zelf hoef je bijna niks meer te doen.'

Rianne onderscheidt zich doordat ze zelf huidspecialist is geweest bij één van de allerbeste schoonheidsinstituten van Nederland. Ze begrijpt de taal van de schoonheidsspecialist maar ook van de consument: deze match zorgt ervoor dat ze in begrijpelijke taal op een stijlvolle manier de consument weet te prikkelen. Het succes van mijn bedrijf is mede te danken aan het feit dat Rianne mij het leven makkelijker maakt door alle marketing uit handen te nemen zodat ik me meer kan focussen op andere zaken. Keep up the good work!


Ahmet – No Nonsense Beauty


'Het succes van mijn bedrijf is mede te danken aan het feit dat Rianne mij het leven makkelijker maakt'

Ik ben erg blij dat ik de stap heb genomen om met Rianne van Beautyclick een samenwerking aan te gaan. Het geeft mij enorm veel rust dat ik zelf niet meer naar deze taken hoef om te kijken. Het ziet er altijd super verzorgd uit en heel fijn dat Rianne ook de kennis heeft uit de Beautybranch, zo kan je het echt 'loslaten'.Marleen – Beauty El Mare'Het geeft mij enorm veel rust dat ik zelf niet meer naar deze taken hoef om te kijken.'

Wij als Release Laser Clinic wilden onze positie op social media verbeteren en meer klanten bereiken met meer content. Rianne heeft ons goed geholpen en we zijn zeer tevreden over haar inzet, correctheid en competentie.
Sandra – Release Laser Clinic
'Rianne heeft ons goed geholpen en we zijn zeer tevreden over haar inzet, correctheid en competentie.'

Fijne samenwerking! Rianne verzorgd mijn Facebook en Instagram en omdat ze zelf huidspecialist is snap ze me precies. Een echte aanrader.

Desiree – Desiree Huidverbetering

'Een echte aanrader.'

Ik ben heel blij dat Rianne mijn social media beheert want dankzij haar heb ik nu meer tijd om mijn klanten te bedienen. De persoonlijke aanpak en haar ervaring in de schoonheidssector vind ik alvast een meerwaarde.


Rosi – Beautiful


'De persoonlijke aanpak en haar ervaring in de schoonheidssector vind ik alvast een meerwaarde.'

Ik heb een hele fijne werkervaring ervaren met Rianne! Samen met Kim heeft zij mijn website volledig vernieuwd. Ik heb voor Rianne gekozen, omdat zij ook schoonheidsspecialiste ervaring heeft. Dit merk je als je haar teksten terugleest. Ze weet waar ze over praat. Verder verliep het contact heel goed en is er goed geluisterd naar datgene wat ik wilde uitstralen.
Dorien – Schoonheidssalon Aphrodite
'Ze weet waar ze over praat.'

Een prettig bedrijf met een fijne communicatie, waardoor je altijd snel kan schakelen. Ik maak gebruik van de diensten voor Instagram. Zo fijn om zelf hier niet meer over na te denken!

Miloe – Schoonheidsstudio 072

'Een prettig bedrijf met een fijne communicatie, waardoor je altijd snel kan schakelen.'