met mijn expertise in (online) marketing en jarenlange ervaring als huidspecialist help ik je in 6 maanden een effectieve business én marketing strategie op te zetten, die je een volle agenda met goed betalende klanten oplevert.

ben je klaar om uit je comfortzone te stappen? de volledige potentie van je bedrijf uit te bouwen en meer vrijheid, rust en balans te ervaren in het ondernemen?

dan is dit je kans!

Plan een gratis strategiesessie

Je voelt dat er zoveel meer potentie zit in jouw bedrijf...

In de praktijk zie ik helaas veel huidexperts struggelen met het ondernemen. Ze blinken uit in hun vak, maar vinden het lastig om zichzelf online op een goede manier te laten zien, hun ideale klant aan te trekken, hun agenda vol te krijgen en vooral meer rust en balans te ervaren in het ondernemen.

Ik schets even zo’n situatie…
Je bent je salon begonnen met een grote droom en vanuit passie en veel enthousiasme. In het begin liep het ook best lekker en kwamen er aardig wat afspraken in je agenda. Je draait nu ook een prima omzet. Toch heb je het gevoel dat je stilstaat. Terwijl je diep van binnen dat vuurtje voelt dat je vertelt dat er zoveel meer in jezelf en jouw bedrijf zit, dan dat er nu uitkomt. Je voelt dat er geen stijgende lijn meer zit in jouw omzet en in jouw ontwikkeling als ondernemer. Je raakt gefrustreerd, het ondernemen komst je veel energie en je bent het plezier erin verloren.

Wat doe je verkeerd? Hoe kom je weer in beweging? Waarom kost het je zoveel tijd en energie en levert het je weinig tot niks op? En bovenal… waar moet je beginnen?

Je hebt een prima omzet, maar je voelt dat er zoveel meer potentie zit in je bedrijf. Je zit aan je omzetplafond en hebt geen idee hoe je dit kan doorbreken. Misschien wil je wel personeel aannemen of starten met een nieuw merk of huidapparaat, maar daarvoor moet er eerst meer geld binnenkomen. 

lees hier

“De reden dat ik de hulp van Rianne heb ingeschakeld was omdat ik weinig overzicht en vrije tijd had. Ook had ik op het gebied van het managen van mijn team wat moeilijkheden.

Ik wilde hogere omzetten halen, maar niet nóg harder werken dan dat ik al deed. De hulp van Rianne heeft mij ontzettend geholpen om in evenwicht te komen. 

Ik twijfelde wel of ik het moest doen vanwege de aardige investering, maar er moest iets veranderen en het traject heeft zijn vruchten afgeworpen. We behaalde een aanzienlijke omzetgroei (50% omzetverhoging binnen twee maanden) en ik ervaarde meer rust, regelmaat en overzicht. 

Het 1:1 traject bij Rianne heeft me geleerd hoe ik evenwichtiger en met meer plezier kan managen én ondernemen. Rianne is streng en duidelijk, maar op een positieve manier. 

Het meest waardevol vond ik de handvaten die ik heb ontvangen op het gebied van timemanagement, zodat ik meer rust voor mijzelf kon inplannen zonder dat dit ten koste ging van mijn bedrijf. 

Bedankt voor alles Rianne, je bent een topper!”

client review

Bonita

de beautykliniek

Deze resultaten wil ik ook

Je website is niet meer up-to-date en je weet dat je er veel meer uit kunt halen. Je hebt niet het gevoel dat je goed vindbaar bent of dat je website direct goed betalende klanten oplevert. 

Je voelt continu druk om iets te posten op social media. Je ziet dat je concullega's actief zijn en dat social media voor hen wel werkt, maar je hebt geen idee wat je nu weer moet posten. Het kost je veel tijd en energie en je voelt je gefrustreerd dat je zo weinig reacties krijgt en dat het bij jou niet lukt. Wat doe je verkeerd?

Je weet wel ongeveer wie jouw ideale klant is, maar je vindt het lastig deze klant aan te trekken. Je wil graag klanten aantrekken die jouw tijd respecteren en jouw kennis en ervaring waarderen en opvolgen. Klanten die écht willen investeren in het verbeteren van hun huid. 

Je bent je salon vol enthousiasme begonnen om met passie je vak te kunnen uitoefenen, maar ook om eigen baas te zijn en meer vrijheid te ervaren. Helaas ervaar je dit helemaal niet zo. Je werkt hard en veel en er is weinig balans tussen werk en privé. Dit is niet zoals je het je had voorgesteld...

Toen je je salon begon liep het goed door met nieuwe klanten, maar nu loop je vast. Je hebt het gevoel dat er geen constante stroom aan nieuwe klanten is en je agenda heeft dan ook pieken en dalen. Dit zie je ook terug in je omzet en het geeft je veel stress. Je weet niet goed waar het fout gaat en hoe je het kunt oplossen. 

Je wilt van alles tegelijkertijd, waardoor je uiteindelijk niets voor elkaar krijgt. Je vindt het lastig om concrete doelen voor jezelf te stellen en te bepalen wat prioriteit heeft. Van uitstel komt afstel en je dromen en doelen blijven onbereikbaar. 

Na dit traject heb jij:

Focus en structuur, waardoor je je doelen behaalt en duidelijk weet welke kant je op wilt.

Een hogere omzet zónder dat je daar meer voor hoeft te werken.

Meer vrijheid binnen je bedrijf en meer balans tussen werk en privé.

Een onweerstaanbaar aanbod dat jouw droomklant niet kan afslaan. 

Een social media strategie die voor jou werkt. Meer likes, reacties en reserveringen.

Een converterende website die nieuwe klanten oplevert. 

De kennis en tools om een langdurige klantenrelatie te onderhouden via
e-mailmarketing.

Het gevoel dat je weer in je kracht staat als ondernemer en de volledige potentie van jouw bedrijf benut.

Een consistente stroom aan nieuwe klanten, zonder dat je daar voor je gevoel heel veel moeite voor hoeft te doen. Je hebt weer plezier in het ondernemen!


Deze resultaten wil ik ook

Deze resultaten wil ik ook

Deze resultaten wil ik ook

Ja, dit wil ik!

Wat kun je verwachten?

1. Kick-off strategie sessie

Voorafgaand aan deze sessie vraag ik je het kick-off formulier in te vullen, zodat ik alvast zoveel mogelijk over jou en jouw bedrijf te weten kom. Tijdens deze sessie duiken we samen in de strategie van jouw bedrijf en je online marketing, hakken we knopen door en stellen we doelen voor de komende periode.

klik hier

“Daar was het aanbod wat ik niet kon afwenden dus ik typte vol enthousiasme YES op haar berichtje!

Een week later zat ik digitaal tegenover haar en was ik zo enthousiast over haar coaching dat ik alleen maar JA kon zeggen. 

Inmiddels 2 maanden verder en wat ben ik blij! Op persoonlijk vlak ben ik gegroeid door uit mijn comfortzone te stappen met een vriendelijke schop onder mijn billen en zakelijk hebben we een aantal knopen doorgehakt en ben ik met een frisse blik naar mijn salon gaan kijken. 

Ik heb nog een paar maanden te gaan en ik kijk er nu al naar uit, nog meer groei! Rianne is altijd te bereiken, denkt mee, zorgt voor een positief bericht wanneer nodig en heeft zoveel kennis tot haar beschikking. 

Ik zou Rianne aan iedereen aanraden, het is elke euro dubbel en dwars waard!”

client review

Francisca

relax en recharge

2. Maandelijkse coachingsessie

Elke maand hebben we via zoom een 1:1 coachingsessie. Tijdens deze sessie bespreken we de actiepunten die we de vorige keer hebben vastgesteld. Je kunt mij al je vragen stellen en we kijken waar je tegenaan liep de afgelopen maand en hoe ik je verder kan helpen. Daarnaast stellen we nieuwe actieplannen op voor de komende maand, zodat je concreet weet waarmee je aan de slag gaat. De sessies worden opgenomen, zodat je deze altijd kunt terugkijken.

3. Tools, tips en templates

Na elke sessie zal ik aan de hand van de actieplannen die we maken tools, tips en templates met je delen via de Drive. Denk aan: social media tips, scripts voor DM gesprekken, templates voor de teksten van de website, how-to-video’s, etc. Alles wat jij nodig hebt om je zo goed mogelijk verder te helpen.

4. Feedback via e-mail

Tijdens het hele traject kun je elke week 1 stuk naar mij toesturen via de e-mail, die ik vervolgens uitgebreid voorzie van feedback. Denk bijvoorbeeld aan een advertentie, een website pagina, een nieuwsbrief, een blog of een social media bericht. Alles waar je onzeker over bent of feedback voor nodig hebt, mag je naar mij toesturen.

5. 24/7 ondersteuning via Voxer

Je kan mij 24/7 een berichtje sturen via de Voxer app. Tijdens werkdagen zal ik z.s.m. op je berichtje antwoorden. Deze app lijkt op WhatsApp. Je kan daarop tekst- en spraakberichten delen, maar ook foto’s en video’s. Je mag mij hier advies vragen over alles waar je maar tegen aanloopt. Niet alleen gericht op online marketing, maar ook als je op persoonlijk vlak vastloopt, even een luisterend oor of advies nodig hebt of een situatie binnen je bedrijf wilt delen. De app gebruiken we ook om je succes te vieren en dus om tussen de strategiecalls met elkaar in contact te blijven.

Ontvang nu twee bonussen

Bonus 1

Met de Social Media Beauty Calendar zit je nooit meer zonder inspiratie. De kalender bevat 365 content ideeën die je kunt gebruiken voor een post, video of reel op social media. De content ideeën zijn speciaal gericht op de beautybranche.

Social Media Beauty Calendar t.w.v. €99

Bonus 2

In het online programma Level Up Your Instagram leer je in 9 modules een ijzersterke social media strategie op te zetten voor jouw skin of beauty business. Na dit programma weet je precies hoe je jouw volgers kunt omzetten naar goed betalende klanten.

Toegang tot de online leeromgeving van Level Up Your Instagram t.w.v. €999,-

Boek een call met rianne

Dit is wat ik doe

Mijn verhaal

School was nooit echt mijn ding. Alles behalve muziek en beeldende vorming vond ik doodsaai. Ik kon dan ook nooit mijn aandacht bij de les houden. Mijn ouders adviseerden een praktijkgerichte opleiding en het werd de opleiding tot schoonheidsspecialist. 
 
Toen ik in mijn tweede jaar stage mocht lopen bij een schoonheidssalon in Santpoort-Noord voelde ik me voor het eerst echt op mijn plek. Hier ontstond mijn liefde voor de huid en alles wat met beauty te maken heeft. 
 
Ik specialiseerde mij in (bijna) elke denkbare beautybehandeling, maar mijn hart ging pas echt sneller kloppen als ik mijn eigen dagomzet had overtroffen. Het gevoel voor Sales zat er toen al in en bij een hoge omzet stapte ik met een grote glimlach op mijn fiets naar huis.....

Lees hier verder

✔️ Je een ondernemer bent en eigenaar van een schoonheidssalon of huidkliniek. 
✔️ Je verlangt naar groei in klanten, omzet, en vrijheid.
✔️ Je bereid bent te investeren in de toekomst van je bedrijf.
✔️ Je echt klaar bent om NEXT LEVEL te gaan!

Dit traject is voor jou als:

Deze resultaten wil ik ook

Deze resultaten wil ik ook

Voel jij je aangesproken? Plan dan een gratis strategiesessie in, dan bespreken we:

Yes, ik wil een strategiesessie!

plan een gratis strategiesessie

✔️ waar je nu staat
✔️ waar je tegenaan loopt
✔️ wat je dromen zijn
✔️ welke kansen ik zie voor je bedrijf
✔️ hoe ik je kan helpen

Als je ja zegt tegen Level Up Your Skin & Beauty Business, dan kunnen we binnen twee weken de Kick-off call inplannen en direct daarna van start gaan!

1

Dit coachingstraject duurt 6 maanden, zo kunnen we ervoor zorgen dat je direct resultaten kunt behalen, maar dat er ook ruimte is voor grotere transformaties die misschien iets langer de tijd nodig hebben.

2

Zo persoonlijk als het maar kan zijn. Ik vind het heel belangrijk dat je voelt dat je mij al je vragen kunt stellen en dat er altijd ruimte voor je is. Daarom werk ik ook met de Voxer app, zodat we elke dag van de week contact kunnen hebben als je daar behoefte aan hebt.

3

Meestal zo’n 45 minuten. Binnen deze 45 minuten nemen we uitgebreid de tijd om te kijken waar je nu staat, waar je de afgelopen maand tegenaan liep en hoe ik je hierin verder kan helpen. Er is ruimte om al je vragen te stellen en we maken nieuwe actiepunten voor de komende maand.

4

Jazeker, het is voordeliger om het bedrag in één keer te voldoen, maar betalen in termijnen is zeker mogelijk.

5

Je hebt tot hier gelezen… Dat betekent dat je veel interesse hebt in in dit coachingstraject.

Stop met twijfelen en plan een strategiesessie in!

Ja, ik wil een call inplannen!