met mijn expertise in online marketing en jarenlange ervaring als huidspecialist help ik je in 6 maanden een effectieve online marketing strategie op te zetten, die je een volle agenda met goed betalende klanten oplevert. ben je klaar om uit je comfortzone te stappen en de volledige potentie van je bedrijf uit te bouwen? dan is dit je kans!

Plan een gratis strategiesessie

Je voelt dat er zoveel meer potentie zit in jouw bedrijf...

In de praktijk zie ik helaas veel huidexperts struggelen met het ondernemen. Ze blinken uit in hun vak, maar vinden het lastig om zichzelf online op een goede manier te laten zien en de agenda vol te krijgen.

Ik schets even zo’n situatie…
Je bent je salon begonnen met een grote droom en vanuit passie en veel enthousiasme. In het begin liep het ook best lekker en kwamen er aardig wat afspraken in je agenda. Je draait nu ook een prima omzet. Toch heb je het gevoel dat je stilstaat. Terwijl je diep van binnen dat vuurtje voelt dat je vertelt dat er zoveel meer in jezelf en jouw bedrijf zit, dan dat er nu uitkomt. Je weet dat mond-op-mond reclame in deze moderne tijd niet meer genoeg is om consequent nieuwe klanten aan te trekken. Je weet dat online marketing de key kan zijn, want je ziet dat dit bij concullega’s wél werkt. Je raakt gefrustreerd… Waarom lukt het niet bij jou? Wat doe je verkeerd? Waarom kost het je zoveel tijd en energie en levert het je weinig tot niks op? En bovenal… waar moet je beginnen?

"Let me help you to level up your business"

Let's chat

Je voelt continu druk om iets te posten op social media. Je ziet dat je concullega's actief zijn en dat social media voor hen wel werkt, maar je hebt geen idee wat je nu weer moet posten. Het kost je veel tijd en energie en je voelt je gefrustreerd dat je zo weinig reacties krijgt en dat het bij jou niet lukt.

lees hier

Je website is niet meer up-to-date en je weet dat je er veel meer uit kunt halen. Je hebt niet het gevoel dat je goed vindbaar bent of dat je website direct goed betalende klanten oplevert.

Je hebt een prima omzet, maar je voelt dat er zoveel meer potentie zit in jezelf en in je bedrijf. Je wilt heel graag je omzet verhogen en misschien wel personeel aannemen, starten met een nieuw merk of huidapparaat, maar daarvoor heb je eerst een volle agenda nodig. Je weet hoe belangrijk online marketing is, maar je weet niet waar je moet beginnen.

Je hebt wel eens sporadisch een nieuwsbrief verstuurd, maar je zou hier graag meer regelmaat in willen hebben. Je weet dat het belangrijk is, maar je weet niet goed waar je moet beginnen en hoe je dit moet organiseren.

Je hebt wel eens een advertentie geprobeerd op Facebook of Instagram, maar hier kwam geen respons op. In ieder geval niet van mensen die serieus een afspraak bij je wilde maken. Je hebt daarom ook geen vertrouwen meer in het adverteren op social media. Het voelt als weggegooid geld.

Toen je je salon begon liep het goed door met nieuwe klanten, maar nu loop je vast. Je hebt het gevoel dat er geen constante stroom aan nieuwe klanten is en je agenda heeft dan ook pieken en dalen. Dit zie je ook terug in je omzet.

Je wilt van alles tegelijkertijd, waardoor je uiteindelijk niets voor elkaar krijgt. Je vindt het lastig om concrete doelen voor jezelf te stellen en te bepalen wat prioriteit heeft, om vervolgens zo snel mogelijk resultaat te behalen en goed betalende klanten aan te trekken.

Na dit traject heb jij:

Een social media strategie die voor jou werkt. Meer likes, reacties en reserveringen.

Focus en structuur, waardoor je je doelen behaalt en duidelijk weet welke kant je op wilt.

Een website die converteert en dus nieuwe klanten oplevert.

De kennis en tools om een nieuwsbrief te schrijven waarmee je je klanten aanzet tot een reservering of aankoop.

De kennis en tools om nieuwe klanten te bereiken via social advertenties.

Het gevoel dat je weer in je kracht staat en de volledige potentie van jezelf en jouw bedrijf benut.

Een consistente stroom aan nieuwe klanten, zonder dat je daar voor je gevoel heel veel moeite voor hoeft te doen. Je hebt weer plezier in het ondernemen!


Wat kun je verwachten?

1. Kick-off strategie sessie

Voorafgaand aan deze sessie vraag ik je het kick-off formulier in te vullen, zodat ik alvast zoveel mogelijk over jou en jouw bedrijf te weten kom. Tijdens deze sessie duiken we samen in de strategie van jouw bedrijf en je online marketing, hakken we knopen door en stellen we doelen voor de komende periode.

klik hier

2. Maandelijkse coachingsessie

Elke maand hebben we via zoom een 1:1 coachingsessie. Tijdens deze sessie bespreken we de actiepunten die we de vorige keer hebben vastgesteld. Je kunt mij al je vragen stellen en we kijken waar je tegenaan liep de afgelopen maand en hoe ik je verder kan helpen. Daarnaast stellen we nieuwe actieplannen op voor de komende maand, zodat je concreet weet waarmee je aan de slag gaat. De sessies worden opgenomen, zodat je deze altijd kunt terugkijken.

3. Tools, tips en templates

Na elke sessie zal ik aan de hand van de actieplannen die we maken tools, tips en templates met je delen via de Drive. Denk aan: social media tips, scripts voor DM gesprekken, templates voor de teksten van de website, how-to-video’s, etc. Alles wat jij nodig hebt om je zo goed mogelijk verder te helpen.

4. Feedback via e-mail

Tijdens het hele traject kun je elke week 1 stuk naar mij toesturen via de e-mail, die ik vervolgens uitgebreid voorzie van feedback. Denk bijvoorbeeld aan een advertentie, een website pagina, een nieuwsbrief, een blog of een social media bericht. Alles waar je onzeker over bent of feedback voor nodig hebt, mag je naar me toesturen.

5. 24/7 ondersteuning via Voxer

Je kan mij 24/7 een berichtje sturen via de Voxer app. Tijdens werkdagen zal ik z.s.m. op je berichtje antwoorden. Deze app lijkt op WhatsApp. Je kan daarop tekst- en spraakberichten delen, maar ook foto’s en video’s. Je mag mij hier advies vragen over alles waar je maar tegen aanloopt. Niet alleen gericht op online marketing, maar ook als je op persoonlijk vlak vastloopt, even een luisterend oor of advies nodig hebt of een situatie binnen je bedrijf wilt delen. De app gebruiken we ook om je succes te vieren en dus om tussen de strategiecalls met elkaar in contact te blijven.

Ontvang nu twee bonussen

Bonus 1

Met de Social Media Beauty Calendar zit je nooit meer zonder inspiratie. De kalender bevat 365 content ideeën die je kunt gebruiken voor een post, video of reel op social media. De content ideeën zijn speciaal gericht op de beautybranche.

Social Media Beauty Calendar t.w.v. €99

Bonus 2

In het online programma Level Up Your Instagram leer je in 9 modules een ijzersterke social media strategie op te zetten voor jouw skin of beauty business. Na dit programma weet je precies hoe je jouw volgers kunt omzetten naar goed betalende klanten.

Toegang tot de online leeromgeving van Level Up Your Instagram t.w.v. €999,-

Boek een call met rianne

"Unlock your potential and maximize the growth of your business"

“ik heb een hele fijne werkervaring ervaren met rianne! ik heb voor rianne gekozen, omdat zij ook schoonheidsspecialiste ervaring heeft. ze weet waar ze over praat. Verder verliep het contact heel goed en is er goed geluisterd naar datgene wat ik wilde uitstralen.”

– dorien meijs

Hoe mijn liefde voor de huid & beauty ontstond....

School was nooit echt mijn ding. Alles behalve muziek en beeldende vorming vond ik doodsaai. Ik kon dan ook nooit mijn aandacht bij de les houden. Mijn ouders adviseerden een praktijkgerichte opleiding en het werd de opleiding tot schoonheidsspecialist. 
 
Toen ik in mijn tweede jaar stage mocht lopen bij een schoonheidssalon in Santpoort-Noord voelde ik me voor het eerst echt op mijn plek. Hier ontstond mijn liefde voor de huid en alles wat met beauty te maken heeft. 
 
Ik specialiseerde mij in (bijna) elke denkbare beautybehandeling, maar mijn hart ging pas echt sneller kloppen als ik mijn eigen dagomzet had overtroffen. Het gevoel voor Sales zat er toen al in en bij een hoge omzet stapte ik met een grote glimlach op mijn fiets naar huis.

Lees mijn verhaal hier

Je draait al een aardige omzet, maar je bent klaar om verder te groeien. Je bent klaar om de volledige potentie van je bedrijf uit te bouwen en een constante stroom aan nieuwe klanten aan te trekken door een next level online marketing strategie. 

Je wilt niet meer verder aanmodderen of maar wat doen. Je bent klaar om samen met mij grote stappen te zetten en je omzet te verhogen. Je wilt een volle agenda met goed betalende klanten en meer plezier ervaren in het ondernemen. Je wilt in die flow komen en bent klaar voor transformatie!

Herken jij jezelf hierin? Plan dan een gratis strategiegesprek in. Hierin bespreken we waar je nu staat, waar je tegenaan loopt, wat je dromen zijn en welke stappen nodig zijn om deze dromen werkelijkheid te laten worden. 

Ik vertel je waar jouw grootste kansen liggen, we bespreken de blokkades die jouw groei nu in de weg zitten en hoe we deze kunnen oplossen, zodat je bedrijf en je omzet kunnen groeien. 

Er is niets leukers (vind ik) dan brainstormen over de mogelijkheden en kansen die er voor jou en jouw bedrijf zijn. En yes, dit gesprek is geheel vrijblijvend dus waar wacht je op?! ;-)


Yes, ik wil een strategiesessie!

Als je ja zegt tegen Level Up Your Skin & Beauty Business, dan kunnen we binnen twee weken de Kick-off call inplannen en direct daarna van start gaan!

1

Dit coachingstraject duurt 6 maanden, zo kunnen we ervoor zorgen dat je direct resultaten kunt behalen, maar dat er ook ruimte is voor grotere transformaties die misschien iets langer de tijd nodig hebben.

2

Zo persoonlijk als het maar kan zijn. Ik vind het heel belangrijk dat je voelt dat je mij al je vragen kunt stellen en dat er altijd ruimte voor je is. Daarom werk ik ook met de Voxer app, zodat we elke dag van de week contact kunnen hebben als je daar behoefte aan hebt.

3

Meestal zo’n 45 minuten. Binnen deze 45 minuten nemen we uitgebreid de tijd om te kijken waar je nu staat, waar je de afgelopen maand tegenaan liep en hoe ik je hierin verder kan helpen. Er is ruimte om al je vragen te stellen en we maken nieuwe actiepunten voor de komende maand.

4

Jazeker, het is voordeliger om het bedrag in één keer te voldoen, maar betalen in termijnen is zeker mogelijk.

5

Je hebt tot hier gelezen… Dat betekent dat je veel interesse hebt in in dit coachingstraject. Stop met twijfelen en plan een strategiesessie in. Dan kun je al je twijfels en vragen met mij persoonlijk delen en weet ik zeker dat ik je verder kan helpen!

Ja, ik wil een call inplannen!