Je voelt veel druk om steeds iets te moeten posten

Herken jij dit?

Je hebt geen inspiratie voor originele content

Je ziet weinig resultaat. Wat doe je verkeerd?

Je doet eigenlijk maar wat

Je vindt het lastig om consequent zichtbaar te blijven

Het creëren van content kost je veel tijd en energie

Wat als ik je vertel dat ik al deze zorgen bij je weg kan nemen?

Laat Beauty Click jouw socials overnemen, zodat jij tijd overhoudt voor andere dingen, maar wel de vruchten plukt van onze expertise op het gebied van social media.

Let's chat

klik hier

Je hebt geen idee waar je de tijd vandaan moet halen

Je ziet collega’s die super actief zijn. Dat wil jij ook, maar hoe moet je dat aanpakken en waar moet je de tijd vandaan halen?

Lees hier

Je hebt even tijd vrijgemaakt voor het schrijven van een post, maar wat moet je nu weer verzinnen? Je hebt geen inspiratie…

Je hebt het gevoel dat jouw content niet aanslaat. Je krijgt maar weinig likes en reacties en dat terwijl je zo je best hebt gedaan op die post.

Je hebt geen plan en geen strategie. Eigenlijk doe je gewoon maar wat en wat je doet levert niet het resultaat op dat je zou willen zien.

De ene keer post je 3 berichten per week en dan weer 3 weken of zelfs 3 maanden niet.

Je doet er soms wel een uur over om een post te schrijven en een afbeelding te maken. Tijd die je veel liever anders zou besteden.

Als ondernemer staan er altijd 101 dingen op je to-do lijst. Je hebt geen idee waar je de tijd voor social media vandaan moet halen.

REVIEW

Social Media kost veel tijd om te onderhouden en ik had geen inspiratie. Elke keer kosste het mij veel tijd in de week en voelde ik constant de druk. De reden dat ik met Rianne wilde werken was omdat het contact gelijk goed voelde en omdat zij een professionele uitstraling heeft. In het begin twijfelde ik wel over of ik dit moest uitbesteden maar ik heb er nu heel erg blij mee! Doordat Rianne nu mijn social media doet ervaar ik geen stress meer en de posts leveren mij nu veel meer op. Samenwerken met Rianne is erg prettig. Alles wordt altijd optijd aangeleverd en eigenlijk heb ik (bijna) nooit dat er iets moet worden aangepast. Je merkt echt dat Rianne is de beauty branche werkzaam is geweest. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de communicatie loopt ook altijd soepel. Een aanrader dus!


'DOORDAT RIANNE MIJN SOCIAL MEDIA DOET ERVAAR IK GEEN STRESS MEER EN DE POSTS LEVEREN MIJ NU VEEL MEER OP.'

Iris – Supreme Laser Clinic


Inmiddels werken wij bijna een jaar samen met Rianne van BeautyClick. Zelf hebben wij al heel wat jaren ervaring in de Beauty sector, echter vanaf dag 1 weet Rianne van toegevoegde waarde te zijn voor onze Social Media kanalen. Ook staat ze open om te sparren over andere facetten. Prettig is dat ze zelf uit de branche komt, haar marketing kennis en haar communicatieve vaardigheden. Tot slot, ze reageert altijd snel, komt haar afspraken na en is attent.Jan - The Skin Cave'Zelf hebben wij al heel wat jaren ervaring in de Beautysector, echter vanaf dag 1 weet Rianne van toegevoegde waarde te zijn voor onze Social Media kanalen.'

Ik ben sinds september 2021 met Rianne in zee gegaan, omdat ik stress kreeg van mijn social media. Omdat Rianne zelf uit de beautybranche komt weet zij precies waar ze het over heeft en dat zorgt voor mooie informatieve posts. Dus ik ben blij, want mijn social media ziet er veel mooier uit en ik heb er geen stress meer van.
Henriëtte – Schoonheidssalon Henriëtte Bon
'Dus ik ben blij, want mijn social media ziet er veel mooier uit en ik heb er geen stress meer van.'

Ik ben gaan samenwerken met Rianne omdat haar persoonlijkheid, haar kennis van de beauty en vooral de leuke contents mij erg aantrokken. Door haar eerste gesprek voelde ik me helemaal happy! Werd enorm enthousiast om te gaan starten, en vooral mij social media een boost te gaan geven. Hiervoor liet ik het over aan een personeelslid, maar de tijd daarvoor is veel te weinig en de kennis is er niet 100%. Dus merkte dat mij instagram niet groeide, we misten wat. Eerst twijfels ga ik het wel of niet doen, kost ook weer extra geld, en gaat je dat wat opleveren? Ik kan volmondig zeggen het is het geld allemaal waard! Zelf hoef je bijna niks meer te doen. Dit bespreek je 1 keer in de maand met Rianne, ze zit altijd vol ideeën en op dat moment kom ik ook weer tot enthousiaste/ spontane ideeën. Ben heel blij dat ik Rianne heb leren kennen, en dat ze alles van mij uit handen heeft genomen. Hele fijne samenwerking en hoop dat dit heel lang zo blijft!

Kelly – Con Estilo

'Ik kan volmondig zeggen het is het geld waard! Zelf hoef je bijna niks meer te doen.'

Wij als Release Laser Clinic wilden onze positie op social media verbeteren en meer klanten bereiken met meer content. Rianne heeft ons goed geholpen en we zijn zeer tevreden over haar inzet, correctheid en competentie.
Sandra – Release Laser Clinic
'Rianne heeft ons goed geholpen en we zijn zeer tevreden over haar inzet, correctheid en competentie.'

Fijne samenwerking! Rianne verzorgd mijn Facebook en Instagram en omdat ze zelf huidspecialist is snap ze me precies. Een echte aanrader.

Desiree – Desiree Huidverbetering

'Een echte aanrader.'

Ik ben heel blij dat Rianne mijn social media beheert want dankzij haar heb ik nu meer tijd om mijn klanten te bedienen. De persoonlijke aanpak en haar ervaring in de schoonheidssector vind ik alvast een meerwaarde.


Rosi – Beautiful


'De persoonlijke aanpak en haar ervaring in de schoonheidssector vind ik alvast een meerwaarde.'

social exclusive PRO 

Let's chat

What you get

- 2 feed posts per week, 8 à 9 posts per maand
- 2 meerdelige story posts per week, 8 à 9 stories per maand

- Maandelijkse content meeting
- Voor Facebook én Instagram
- Organische groei
- Passende contentstrategie
- Custom made content specifiek voor jouw salon
- Beauty Click plaatst de berichten op jouw social media

€ 495 exclusief btw per maand

What you get

€ 695 exclusief btw per maand

Social exclusive boost

Let's chat

- 2 feed posts per week, 8 à 9 posts per maand
- 2 meerdelige story posts per week, 8 à 9 stories per maand
- 4 reels per maand om je bereik te boosten

- Maandelijkse content meeting
- Voor Facebook én Instagram
- Organische groei
- Passende contentstrategie
- Custom made content specifiek voor jouw salon
- Beauty Click plaatst de berichten op jouw social media

We starten onze samenwerking met het ontwerpen van een huisstijl voor social media. We ontwerpen templates die we gebruiken om afbeeldingen te creëren voor bij de content.

We geven je Instagram een make-over. We schrijven een pakkende bio, plaatsen een linktree en ontwerpen omslagfoto’s voor je highlights. Daarna analyseren we de content die al op je pagina staat en verdiepen we ons in je statistieken om er achter te komen wat wel en niet heeft gewerkt.

Door middel van een hashtag-onderzoek stellen we een set van 30 hashtags samen, die relevant zijn voor jouw salon en het meeste resultaat zullen opleveren.

Tijdens de strategiesessie die we vervolgens inplannen bespreken we je doelgroep, tone-of-voice, de praktische kant van de samenwerking en geef ik je tips over hoe jij online en offline onze samenwerking kan ondersteunen.

Stap 1: let’s get started

lees hier

We maken een drive map aan waar jij toegang tot krijgt. Hier kun je elke maand voor de afgesproken datum content met ons delen, zoals afbeeldingen, uitleg, onderwerpen en inspiratie.

Hier kun je aangeven welke producten, behandelingen of andere onderwerpen je aankomende maand graag voorbij wil laten komen op social media. Heb je geen inspiratie? Dat is natuurlijk geen probleem, daar zijn wij voor!

Stap 2: content aanleveren

Vervolgens gaan wij aan de slag met het bedenken, schrijven en ontwerpen van de content. We schrijven de teksten en ontwerpen bijpassende afbeeldingen aan de hand van de ontworpen templates in jouw huisstijl.

Hierbij spelen we in op de pijnpunten en verlangens van jouw ideale klant en verhogen we de engagement door originele content te bedenken. We werken altijd een maand vooruit. Dit betekent dat we aan het eind van de ene maand alle content voor de volgende maand creëren.

Stap 3: content creëren 

Wanneer de content klaar is plannen we deze in via ons professionele programma Loomly. Daarna ontvang je van ons een e-mail met de contentkalender voor de komende maand. Via de contentkalender kun je (met jouw eigen inloggegevens) inloggen en alle content inzien.

Heb je een opmerking over een post? Dan kun jedeze onder de specifieke post plaatsen als reactie. Wij ontvangen hiervan een melding en zullen de post dan voor je aanpassen.

Stap 4: content checken, plaatsen en inplannen

Dit is wat wij doen

Dit is wat wij doen

Level Up Your Skin & Beauty Business

Plan een gratis strategiesessie

“The secret is not to do more…
It’s to create good content”

Persoonlijke begeleiding

Coaching

Let's go!

Learn it yourself

Online programma

Let's go!

Uitbesteden online marketing

Agency

Let's go!

Meet the team MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM

Bo - Content Creator & Design

Rianne - Virtual Assistant

Meet the team

Rianne - Virtual Assistant

Rianne - Virtual Assistant

Nikki - content creator & design

REVIEW

Social Media kost veel tijd om te onderhouden en ik had geen inspiratie. Elke keer kosste het mij veel tijd in de week en voelde ik constant de druk. De reden dat ik met Rianne wilde werken was omdat het contact gelijk goed voelde en omdat zij een professionele uitstraling heeft. In het begin twijfelde ik wel over of ik dit moest uitbesteden maar ik heb er nu heel erg blij mee! Doordat Rianne nu mijn social media doet ervaar ik geen stress meer en de posts leveren mij nu veel meer op. Samenwerken met Rianne is erg prettig. Alles wordt altijd optijd aangeleverd en eigenlijk heb ik (bijna) nooit dat er iets moet worden aangepast. Je merkt echt dat Rianne is de beauty branche werkzaam is geweest. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de communicatie loopt ook altijd soepel. Een aanrader dus!


'DOORDAT RIANNE MIJN SOCIAL MEDIA DOET ERVAAR IK GEEN STRESS MEER EN DE POSTS LEVEREN MIJ NU VEEL MEER OP.'

Iris – Supreme Laser Clinic


Inmiddels werken wij bijna een jaar samen met Rianne van BeautyClick. Zelf hebben wij al heel wat jaren ervaring in de Beauty sector, echter vanaf dag 1 weet Rianne van toegevoegde waarde te zijn voor onze Social Media kanalen. Ook staat ze open om te sparren over andere facetten. Prettig is dat ze zelf uit de branche komt, haar marketing kennis en haar communicatieve vaardigheden. Tot slot, ze reageert altijd snel, komt haar afspraken na en is attent.Jan - The Skin Cave'Zelf hebben wij al heel wat jaren ervaring in de Beautysector, echter vanaf dag 1 weet Rianne van toegevoegde waarde te zijn voor onze Social Media kanalen.'

Ik ben sinds september 2021 met Rianne in zee gegaan, omdat ik stress kreeg van mijn social media. Omdat Rianne zelf uit de beautybranche komt weet zij precies waar ze het over heeft en dat zorgt voor mooie informatieve posts. Dus ik ben blij, want mijn social media ziet er veel mooier uit en ik heb er geen stress meer van.
Henriëtte – Schoonheidssalon Henriëtte Bon
'Dus ik ben blij, want mijn social media ziet er veel mooier uit en ik heb er geen stress meer van.'

Ik ben gaan samenwerken met Rianne omdat haar persoonlijkheid, haar kennis van de beauty en vooral de leuke contents mij erg aantrokken. Door haar eerste gesprek voelde ik me helemaal happy! Werd enorm enthousiast om te gaan starten, en vooral mij social media een boost te gaan geven. Hiervoor liet ik het over aan een personeelslid, maar de tijd daarvoor is veel te weinig en de kennis is er niet 100%. Dus merkte dat mij instagram niet groeide, we misten wat. Eerst twijfels ga ik het wel of niet doen, kost ook weer extra geld, en gaat je dat wat opleveren? Ik kan volmondig zeggen het is het geld allemaal waard! Zelf hoef je bijna niks meer te doen. Dit bespreek je 1 keer in de maand met Rianne, ze zit altijd vol ideeën en op dat moment kom ik ook weer tot enthousiaste/ spontane ideeën. Ben heel blij dat ik Rianne heb leren kennen, en dat ze alles van mij uit handen heeft genomen. Hele fijne samenwerking en hoop dat dit heel lang zo blijft!

Kelly – Con Estilo

'Ik kan volmondig zeggen het is het geld waard! Zelf hoef je bijna niks meer te doen.'

Wij als Release Laser Clinic wilden onze positie op social media verbeteren en meer klanten bereiken met meer content. Rianne heeft ons goed geholpen en we zijn zeer tevreden over haar inzet, correctheid en competentie.
Sandra – Release Laser Clinic
'Rianne heeft ons goed geholpen en we zijn zeer tevreden over haar inzet, correctheid en competentie.'

Fijne samenwerking! Rianne verzorgd mijn Facebook en Instagram en omdat ze zelf huidspecialist is snap ze me precies. Een echte aanrader.

Desiree – Desiree Huidverbetering

'Een echte aanrader.'

Ik ben heel blij dat Rianne mijn social media beheert want dankzij haar heb ik nu meer tijd om mijn klanten te bedienen. De persoonlijke aanpak en haar ervaring in de schoonheidssector vind ik alvast een meerwaarde.


Rosi – Beautiful


'De persoonlijke aanpak en haar ervaring in de schoonheidssector vind ik alvast een meerwaarde.'