Level up your instagram

leer hoe je een effectieve en ijzersterke social media strategie opzet voor jouw skin of beauty business en maak van je volgers betalende klanten.

Count me in

Level up

Dat je met Instagram je bedrijf flink kunt laten groeien, dat weet jij ook. Je ziet het bij anderen en zelf heb je misschien ook wel eens een klant uit Instagram gehaald. Maar toch kom je maar niet verder...

Dat jij goed bent in jouw vak en oneindig veel kennis hebt, daar twijfel ik niet aan.

Nu is het tijd dat je weet hoe je jouw kennis op de juiste manier kunt communiceren via Instagram, zodat jouw droomklanten je moeiteloos kunnen vinden. Volgers worden klanten en meer klanten betekent meer omzet.

Hoe je dit doet?

Dat leer je in mijn online programma Level Up Your Instagram.

Je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving 'The Social Salon' en kunt direct en op jouw eigen tempo starten met de modules.

Zet volgers om in betalende klanten

Het doel van Level up your Instagram

70% van mijn nieuwe klanten haal ik uit Instagram

Misschien denk je nu wel ‘Ja, maar Rian, jij hebt een heel ander soort bedrijf en dat werkt weer anders bij een skin of beauty business.’

Ja en nee. De resultaten die ik nu behaal met mijn Instagram zijn het gevolg van heel veel proberen, testen en kijken wat wel en niet werkt. Inmiddels heb ik mijn eigen unieke methode gevonden en haal ik zo’n 70% van mijn nieuwe klanten uit Instagram. Ja, voor een skin of beauty business is die methode net zo effectief, dat heb ik bij mijn klanten gezien. Naast de kennis en ervaring die ik heb opgedaan door het werk voor mijn klanten ben ik (toen ik huidspecialist was) ruim 3 jaar verantwoordelijk geweest voor de online marketing van de salon. Ook toen heb ik heel veel tijd besteed aan het uitproberen, testen en kijken wat wel en niet werkt. En het werkte! We verdubbelden binnen no-time in het aantal volgers, klanten kochten producten n.a.v. mijn posts, behandelingen werden geboekt en we kregen heel veel reacties op onze content. 

Inmiddels weet ik dus precies welke stappen je moet zetten om Instagram voor jouw business te laten werken. Deze unieke methode leer ik je in mijn online programma d.m.v. van video’s, tekst en uitleg, afbeeldingen, vergelijkingen, voorbeelden en praktische opdrachten in het werkboek. Ik laat je precies zien hoe je van je volgers betalende klanten maakt, zonder dat je hier een dagtaak aan hebt.

Ja, ik wil ook deze resultaten!

What are you waiting for?

Count me in

Na level up your instagram weet jij:

Waar jouw salon in uitblinkt, zodat je je op Instagram moeiteloos onderscheidt van de salon 100 meter verderop.

Welke fouten jij nu maakt, die de groei van jouw Instagram juist tegenhouden.

Hoe je er voor zorgt dat de juiste mensen jouw berichten zien.

Uit welke 5 elementen een ijzersterk Instagram bericht is opgebouwd.

Met welke technieken jij jouw volgers kunt aanzetten tot een actie.

Waar je jouw kostbare tijd nu aan verspeelt en hoe je jouw tijd veel efficiënter kunt gebruiken.

Hoe je meer reacties op je berichten en stories krijgt.

Welke content je moet creëren om van jouw volgers klanten te maken.

Module 1: IDEALE KLANT

Breng de problemen en verlangens van jouw ideale klant in kaart en biedt hiervoor een oplossing, zodat het voor een ‘no-brainer’ wordt om een behandeling bij jou te reserveren.

lees hier

MODULE 2: CONTENT BEDENKEN

Bedenk ijzersterke content voor jouw ideale klant en zit nooit meer zonder inspiratie.

MODULE 3: ORGANISCH GROEIEN

Vergoot je zichtbaarheid en bereik, zodat je Instagram blijft groeien.

MODULE 4: STORIES

Werk aan de connectie met je volgers door jezelf te laten zien via je stories.

MODULE 5: DM TALKS

Ga met je volgers in gesprek via DM talks en ga vervolgens van chit chat naar sales om jouw product of dienst te verkopen.

MODULE 6: Content schrijven

Schrijf ijzersterke content voor jouw ideale klant om zo jouw boodschap over te brengen.

MODULE 7: branding

Creëer een professionele branding in Canva, zodat je berichten herkenbaar worden en je Instagram een unieke uitstraling krijgt. Op deze manier kun je een fantastische eerste indruk achterlaten bij jouw ideale klant.

MODULE 8: visuals

Creëer unieke visuals voor jouw Instagram door middel van fotografie met je smartphone.

MODULE 9: TIJD BESPAREN

Bespaar tijd en energie door je content te batchen, dit betekent dat je en zo effectief mogelijk te werk te gaan.

1

strategize

Een duidelijke strategie geeft je rust, overzicht, focus en is cruciaal als je een succesvol Instagram account wilt opbouwen. Ik leer je mijn unieke methode die je gegarandeerd nieuwe klanten oplevert.

2

connect

The most fun and important part! Vanaf het moment dat ik mezelf liet zien, mijn verhaal ging vertellen en echt de connectie opzocht met mijn volgers is voor mij alles veranderd. Dit was echt een GAME-CHANGER.

3

create

Alles moet er aantrekkelijk en professioneel uitzien als je een goede eerste indruk wilt maken op jouw ideale klant. Van je branding tot het maken van je eigen visuals. We brengen alles in de praktijk.

Count me in

De investering

Betaal in 1 keer

Betaal in 3 termijnen

€999

€374

*Exclusief btw

Het voordeligst

Dit programma is voor jou als je jouw schoonheidssalon wilt laten groeien door middel van Instagram. Je hebt de basis van Instagram onder de knie, maar hebt geen idee hoe je Instagram op de juiste manier moet inzetten om jouw skin of beauty business te laten groeien.

1

Jazeker! Je kunt in 3 termijnen betalen.

2

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je de inloggegevens voor the social salon (de online leeromgeving) en kun je direct van start!

3

Je krijgt toegang tot the social salon, mijn online leeromgeving waar je het online programma kunt volgen. Het programma bestaat uit een combinatie van video’s, tekst, afbeeldingen, vergelijkingen, voorbeelden, tips en praktische opdrachten.

4

Stuur mij even een DM op instagram @beautyclicknl

5