Social Media Beauty Calendar 2024

van €99 nu TIJDELIJK voor €49 + twee bonussen

NOOIT meer zonder inspiratie! De Social Media Beauty Calendar bevat 365 (!) originele content ideeën, waarmee jij jouw doelgroep bereikt en je jouw verkoop een boost geeft.

Ervaar jij stress door social media? Voel je continu druk om weer een orgineel bericht te posten, maar heb je geen inspiratie? Kost het je veel tijd en energie om een creatieve post te bedenken en levert het je maar weinig op?

Met de Social Media Beauty Calendar is jouw social media planning voor 2024 al klaar. Je zit nooit meer zonder inspiratie en weet met de juiste content jouw doelgroep te bereiken. De Social Media Beauty Calendar is speciaal gericht op huidspecialisten zoals jij. Alle onderwerpen sluiten dus feilloos aan op jouw vakgebied.

Ben jij klaar om jouw social media naar een hoger niveau te tillen en jouw verkoop een boost te geven? Bestel nu de Social Media Beauty Calendar en ontvang maar liefst 2 bonussen!

Shop de Social Media Beauty Calendar

1

2

3

Nooit meer zonder inspiratie

Inspireer jouw doelgroep met originele content

Boost je verkoop

Verhoog je omzet en engagement met inspirerende content

Shop de Social Media Beauty Calendar

Reacties van klanten

Shop de Social Media Beauty Calendar

Ben jij een huidexpert met een eigen huidkliniek of schoonheidssalon en herken jij dit:

Je hebt eindelijk even tijd vrijgemaakt voor social media, maar wat moet je nu weer posten? 

Je krijgt weinig reacties en likes op de berichten. Wat doe je verkeerd en waarom reageert er niemand? 

Je voelt steeds druk om iets te posten om social media, omdat je weet hoe belangrijk het is, maar je vraagt je regelmatig af waar je het allemaal voor doet. 

Je zou graag iets leuks willen doen met de feestdagen of inhaakdagen, maar je bent vaak te laat en laat het dan maar weer voorbij gaan.

De ene keer post je 3 berichten per week en dan weer 3 weken helemaal niets. Je hebt geen regelmaat en je zou wel een stok achter de deur kunnen gebruiken. 

Je bent het plezier in social media verloren. Het bedenken van orginele content kost je veel tijd en energie en levert je weinig tot niets op. 

Herkenbaar? Dan is de Social Media Beauty Calendar perfect voor jou!

De Social Media Beauty Calendar bevat 365 (!) content ideeën, speciaal gericht op de beautybranche. Zo zit je nooit meer zonder inspiratie, bespaar je een hoop tijd, bereik je jouw doelgroep, geef je jouw verkoop een boost en krijg je weer plezier in social media!

Shop de Social Media Beauty Calendar

Shop de Social Media Beauty Calendar

Shop de Social Media Beauty Calendar

Shop de Social Media Beauty Calendar

Een kijkje in de kalender

De Social Media Beauty Calendar is een Excel bestand, zodat jij de kalender online heel gemakkelijk kunt aanpassen naar jouw planning. Je ontvangt de downloadlink via de e-mail.

Vind je het fijner om de Social Media Beauty Calendar uit te printen en op te hangen in jouw kantoor of salon? Geen probleem! Naast de bevestigingsmail ontvang je een mail met daarin het PDF-bestand van de kalendar. Deze kun je gemakkelijk uitprinten.

Een kijkje in de kalender

Een kijkje in de kalender

Een kijkje in de kalender

DE INHOUD

Tussen de maandkalenders vind je het gratis e-book: meer succes met je socials. In 10 stappen vertel ik je hoe je aankomend jaar alles uit jouw social media kunt halen. Met als doel: meer likes en reacties en meer omzet.  

Shop de Social Media Beauty Calendar

Reacties van klanten

"De beauty calendar van Beautyclick is echt een hele fijne hulp. Hele duidelijke en uitgebreide tips om een heel jaar vooruit te kunnen op social media! Rianne heeft verstand van het vak en dat zie je meteen. Deze calendar staat echt bomvol social media ideeën en inspiratie. Er is zelfs rekening gehouden met alle feestdagen. Ik ben er heel blij mee, bedankt Rianne!"

- Floor van Skin Studio by Floor

"Ik probeerde altijd al mijn Social Media up-to-date te houden maar je kent het wel, de ene week inspiratie voor 5 post en zo weer 3 weken geen. Deze kalender is echt een steun in de rug, je haalt er mega veel inspiratie uit. Je hebt een stok achter de deur om er mee bezig te zijn en je ergens aan vast te houden! De kalender is ook echt geschikt voor iedereen en je kan het helemaal invullen zoals je zelf wilt! Mijn jaar start hierdoor in ieder geval top! Echt een aanrader!"

- Jessie van House of Beauty


"Ik keek reikhalzend uit naar de Social Media kalender en ik ben er content mee! Als startende ondernemer moet je al aan heel veel dingen denken. Social Media staat dan niet altijd bovenaan je prio lijstje, maar met deze kalender gaat het zeker een stuk makkelijker worden. Erg overzichtelijk, boordevol leuke en inspirerende ideeën en helemaal aan te passen aan wat jij zelf leuk en belangrijk vindt. Zo kun je het toch persoonlijk houden en past het bij jou en je salon."

- Joyce van Joy for Skin Beautysalon


"Wauw, wat een prachtige kalender! Nadat ik hem globaal heb doorgelezen wekte dat gelijk al nieuwe inspiratie en motivatie op! Ik heb vaak moeite met het bijhouden van mijn social media, doordat ik niet altijd onderwerpen kan verzinnen, maar dat is vanaf nu verleden tijd. Iedere dag een nieuwe tip of trick om mijn social media up to date te houden over o.a. mijn behandelingen, acties, quotes, tips, feestdagen waar je op in kan spelen en nog zoveel meer. Ik ben echt heel blij met de Beauty Calender en ik zou hem iedereen aanraden."

- Larissa van Beauty Center IJmuiden

Shop de Social Media Beauty Calendar

Ontvang nu twee bonussen

Bonus 1

In de Social Media Beauty Calendar vind je een tabblad met meer dan 100 beauty quotes die je kunt gebruiken voor jouw social media!

100 beauty quotes

Bonus 2

Bij de Social Media Content Calendar ontvang je een gratis e-book met daarin 10 uitgewerkte stappen om in het nieuwe jaar te knallen met jouw socials!

Gratis e-book: meer succes met je socials

Ja, ik wil de Social Media Beauty Calendar

ben jij klaar om eindelijk resultaten te behalen met jouw social media?