Een unieke, op maat gemaakte website 
klaar binnen 3 weken

Een moderne, functionele website is niet alleen je visitekaartje, maar ook een magneet voor nieuwe klanten. Wanneer je online goed vindbaar bent, zie je dit terug in je agenda. Wij creëren een moderne, one on a kind website met unieke teksten, die bij jou en jouw salon past en tegelijkertijd jouw droomklanten aantrekt. 

Kim creëert met haar creatieve talent een moderne en unieke website en Rianne gebruikt haar jarenlange ervaring in de beautybrache om jouw visie en Unique Selling points in unieke teksten te verwerken.

Meer informatie

Creatieve, moderne website op maat

Klaar binnen 3 weken

Gebruiksvriendelijk & SEO Proof

Unieke en dynamische designs

Zo trekt jij jouw droomklanten aan
Een 
potentiele klant bezoekt jouw website met een (huid)probleem of verlangen. Vaak zien we in de praktijk dat websites in de beautybranche veel te veel informatie bevatten bestaande uit ingewikkelde vaktermen. Om de klantreis zo simpel mogelijk te houden gaan we uit van een website met 5 unieke pagina’s en zorgen we door middel van de juiste indeling en teksten dat de klant zo snel mogelijk bij de juiste informatie terecht komt. Het uiteindelijk doel van de strategie is dat een klant een actie onderneemt in de vorm het versturen van contactformulier of het boeken van een afspraak. 

Unieke combinatie website design + teksten
De teksten op je website zijn minstens zo belangrijk als het website design. We gaan echt uitvergroten wat jou en jouw salon uniek maakt en waarom iemand bij jou moet komen en niet bij een salon 100 meter verderop. Ook je visie is in dit verhaal heel erg belangrijk. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van specifieke en (voor jou) belangrijke termen die jouw vindbaarheid in de zoekmachines vergroten. 

Creatieve vrijheid met Showit
Showit is het platform waarin we jouw website bouwen. In tegenstelling tot WordPress worden we bij Showit niet beperkt door het gebruik van thema’s, maar is er op creatief gebied alles mogelijk. Daarnaast maken we geen gebruik van plugins, waardoor er dus ook geen onderhoud nodig is nadat we je website gelanceerd hebben. Je zit bij ons dus niet vast aan een onderhoudscontract.

You can do it yourself, but we are here to help!
Aan het eind van de samenwerking ontvang je how-to video’s over hoe je heel gemakkelijk zelf kleine aanpassingen kunt doen (denk aan prijswijzigingen, het veranderen van een foto of het toevoegen van een behandeling) Kom je er niet uit? Dan zijn wij er natuurlijk om je te helpen!

Binnen 3 weken klaar
Yes, je hoort het goed… we kunnen jouw website binnen 3 weken opleveren.

Jouw mening telt!
We vinden het natuurlijk erg belangrijk dat de website helemaal aansluit op jouw wensen en verwachtingen. Daarom zijn er binnen de 3 weken van het project vaste momenten waarop jij je feedback mag geven. Deze kun je dan delen in het gezamenlijke projectbord. Zo blijf je betrokken bij het hele proces en weten we zeker dat je 100% tevreden bent als jouw website af is. 

Kim
Founder Stories to Stay

Hey! Ik ben kim, eigenaar van Stories to Stay – een Branding + Website Design Studio voor moderne, creatieve ondernemers. 

“Let’s build a digital home for your business!”

Rianne en ik werken al een tijdje samen en hebben al prachtige en vooral unieke websites mogen opleveren aan stuk voor stuk geweldige ondernemers! Onze samenwerking verloopt ontzettend soepel omdat we beiden erg gepassioneerd zijn over ons werk. Onze expertises sluiten perfect op elkaar aan. Dat maakt ons een uniek stel! 

De websites die ik maak zijn stuk voor stuk uniek & creatief. Deze creatieve spark (of signature) zie je altijd terug in mijn ontwerpen. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om persoonlijkheid toe te voegen aan je website, daarom werk ik nauw samen met klanten. Zo werken we samen aan een unieke en dynamische website die jouw verhaal vertelt.

Mijn passie voor Website Design groeit met de dag, en daarom kan ik niet wachten om samen met Rianne jouw droomwebsite te realiseren! 

Rianne
Founder BeautyClick

“Mijn naam is Rianne en ik ben marketing expert voor ondernemers in de beautybranche. Ik werkte 10 jaar als huidspecialist bij een salon, waarvan ik de laatste 3 jaar naast mijn werk in de praktijk ook verantwoordelijk was voor de online en offline marketing. Inmiddels heb ik vele huidexperts mogen helpen aan een betere online zichtbaarheid en dus aan meer klanten. 

Toen mijn bedrijf bleef groeien merkte ik dat ik te weinig tijd had om naast alle andere werkzaamheden ook nog webdesign te blijven doen. Ik dacht: ‘het wordt tijd ik ga samenwerken met een expert’ en zo kwam ik bij Kim terecht.

Inmiddels hebben we al veel mooie projecten mogen afronden en kijk ik uit naar alle samenwerkingen die nog gaan komen. Kim maakt de mooiste websites waar ook ik nog elke keer door verrast word in combinatie met mijn jarenlange ervaring in de beautybranche zijn we een ijzersterk team en een unieke combinatie!”

Onze projecten

Website Design

Live website design

+ 5 unieke pagina’s 
+ Designed in ShowIt 
+ Desktop & Mobiel
+ 2 feedback ronden
+ Uitleg video Showit

AVG proof

Je website wordt ABG proof opgeleverd, inclusief privacy- en cookiebeleid. Sinds 25 mei 2018 is dit verplicht. 

 

Basis SEO

+ Titel tags voor je teksten
+ SEO titel + beschrijving van afbeeldingen
+ SEO pagina titels + beschrijvingen 
+ Gebaseerd op de teksten geschreven door Rianne

Website teksten

+ Jouw visie en USP’s
+ Unieke teksten die bij jou en jouw salon passen
+ Teksten die jouw droomklanten aantrekken 


Dit lever je zelf aan

+ Domeinnaam
+ Showit account (va. €17/maand, inclusief website hosting. LET OP: credit card is vereist)
+ Huisstijl, teksten,  afbeeldingen 

 

Heb je een vraag?

Ik help je graag verder!