Tijdens een strategiesessie bespreken we jouw huidige situatie, jouw blokkades, jouw doelen en kijken we waar de kansen liggen voor jou als ondernemer en voor jouw bedrijf.

We bespreken de stappen die nodig zijn om jouw doelen te behalen, jouw bedrijf te laten groeien en je omzet te verhogen.

Op naar een volle agenda met goed betalende klanten!

Let’s chat!

Dit bespreken we tijdens een strategiesessie:

Jouw bedrijf
Ik wil alles weten over jouw bedrijf en jouw reis als ondernemer. Wat heb je gedaan om te staan waar je nu staat?

Jouw blokkades
Wat houdt je nu tegen om deze doelen te bereiken? Waar loop je tegenaan en wat zijn je blokkades? Wat zorgt ervoor dat je bedrijf en omzet niet groeien?

Kansen
Waar liggen jouw kansen als ondernemer en welke mogelijkheden zijn er voor jou bedrijf? 

Hoe ik je kan helpen
Hoe kan ik je helpen jouw doelen en dromen te behalen en hoe ziet dit eruit?

Je draait opzich een aardige omzet, maar je verlangt naar meer. Je wilt doorgroeien en je voelt gewoon dat er potentie zit in jouw bedrijf. Je wilt een volle agenda met goed betalende klanten en je wilt het gevoel hebben dat je niet steeds zoveel moeite moet doen om nieuwe klanten aan te trekken.

Je doel is een hogere omzet en financiële vrijheid of misschien is het wel jouw droom om personeel aan te nemen, te starten met een nieuw skincare merk of apparatuur, te verhuizen naar een (groter) pand of een tweede locatie te openen. 

Wat het ook is waar jij van droomt…  Om dit te bereiken weet je diep van binnen dat er meer voor nodig is dan dat je nu doet.

Je weet dat een goede online zichtbaarheid en online marketing strategie nodig is om meer klanten aan te trekken. Je weet dat dit je zal helpen bij het laten groeien van je bedrijf. Om zo je concurrentie voor te blijven en consequent nieuwe klanten aan te trekken, zodat je een volle agenda hebt.

Herken jij jezelf hierin? Plan dan een gratis strategiegesprek in. Hierin bespreken we waar je nu staat, waar je tegenaan loopt, wat je dromen zijn en welke stappen hiervoor nodig zijn om deze werkelijkheid te laten worden. 

Ik vertel je waar jouw grootste kansen liggen, we bespreken de blokkades die jouw groei nu in de weg zitten en hoe we deze kunnen oplossen, zodat je bedrijf en je omzet kunnen groeien.

Er is niets leukers (vind ik) dan brainstormen over de mogelijkheden en kansen die er voor jou en jouw bedrijf zijn. En yes, dit gesprek is geheel vrijblijvend dus waar wacht je op?! 😉

boek hier je call met mij

  Ik neem je even mee naar hoe het allemaal begon…

  De middelbare school was niet echt mijn ding en nadat ik bijna voor de tweede keer bleef zitten omdat ik er met mijn pet naar gooide was het tijd voor iets ander. Ik begon met de opleiding tot schoonheidsspecialiste. De opleiding paste helemaal in mijn straatje en toen ik begon met stage lopen bij een schoonheidssalon in Santpoort-Noord voelde ik me voor het eerst echt op mijn plek. Hier ontstond mijn liefde voor de huid en alles wat met beauty te maken heeft. Ik heb hier uiteindelijk 10 jaar lang met veel passie en plezier gewerkt.

  De laatste 3,5 jaar kreeg ik naast mijn werk als huidspecialist de verantwoordelijkheid over de online en offline marketing. Ik was verantwoordelijk voor de website, social media, de e-mail marketing, acties, de aankleding van de salon, het organiseren van evenementen en meer.

  Zien dat het werk dat ik in de online marketing stopte z’n vruchten afwierp gaf me de grootste kick! Klanten die na het posten van een product op social media voor dit product kwamen binnenwandelen. Boekingen die werken gemaakt na het versturen van de nieuwsbrief en een social media account dat maar bleef groeien en nieuwe klanten aantrok. 

  Dit was op mijn lijf geschreven en ik dacht: wauw, hier word ik echt heel erg blij van!

   

  “rianne heeft ons goed geholpen en we zijn zeer tevreden over haar inzet, correctheid en competentie.”

  – keyvan zibarurad

  Na mijn burn-out (hoe cliché het ook klinkt) veranderde alles en gooide ik het roer om.

  Inmiddels heb ik met mijn bedrijf BeautyClick vele beauty ondernemers mogen helpen bij een betere online zichtbaarheid en het opzetten van een next level online marketing strategie die nieuwe klanten en meer omzet oplevert. 

  Ik groeide op in het digitale tijdperk en op dit moment kan ik me niet voorstellen dat je als bedrijf een verouderde website of geen social media account hebt. Deze marketingtools zijn geen keuze, maar een MUST. Niet alleen om je als expert en professioneel te presenteren en zo vertrouwen op te bouwen bij (potentiële) klanten, maar vooral om je agenda te vullen met goed betalende klanten en dus je omzet te verhogen. 

  Je kan simpelweg niet achterblijven als je wilt groeien met jouw salon. 

  Door mijn jarenlange ervaring als huidspecialist en mijn expertise op het gebied van online marketing weet ik precies wat wel en niet werkt en wat er nodig is om jouw online zichtbaarheid te vergroten en jouw bedrijf te laten groeien.