Social Media Beauty Calendar 2023

NOOIT meer zonder inspiratie! De Social Media Beauty Calendar bevat 365 (!) originele content ideeën, waarmee jij jouw doelgroep bereikt en je jouw verkoop een boost geeft.

Ervaar jij stress door social media? Voel je continu druk om weer een orgineel bericht te posten, maar heb je geen inspiratie? Kost het je veel tijd en energie om een creatieve post te bedenken en levert het je maar weinig op?

Met de Social Media Beauty Calendar is jouw social media planning voor 2023 al klaar. Je zit nooit meer zonder inspiratie en weet met de juiste content jouw doelgroep te bereiken. De Social Media Beauty Calendar is speciaal gericht op huidspecialisten zoals jij. Alle onderwerpen sluiten dus feilloos aan op jouw vakgebied.

Ben jij klaar om jouw social media naar een hoger niveau te tillen, je verkoop een boost te geven en daadwerkelijk nieuwe klanten uit social media te halen? 

Bestel nu de Social Media Beauty Calendar en ontvang tijdelijk maar liefst 2 bonussen!

Totale waarde €99, nu voor €49 excl. BTW.

Social-media-beauty-calendar-social-media-kalender-schoonheidssalons-schoonheidsspecialist-huidspecialist-beautybranche-beautyclick-rianne-socialmedia-planning
"De beauty calendar van Beautyclick is echt een hele fijne hulp. Hele duidelijke en uitgebreide tips om een heel jaar vooruit te kunnen op social media! Rianne heeft verstand van het vak en dat zie je meteen. Deze calendar staat echt bomvol social media ideeën en inspiratie. Er is zelfs rekening gehouden met alle feestdagen. Ik ben er heel blij mee, bedankt Rianne!"
Floor
Floor - Skin Studio by Floor
"Ik probeerde altijd al mijn Social Media up-to-date te houden maar je kent het wel, de ene week inspiratie voor 5 post en zo weer 3 weken geen. Deze kalender is echt een steun in de rug, je haalt er mega veel inspiratie uit. Je hebt een stok achter de deur om er mee bezig te zijn en je ergens aan vast te houden! De kalender is ook echt geschikt voor iedereen en je kan het helemaal invullen zoals je zelf wilt! Mijn 2022 start hierdoor in ieder geval top! Echt een aanrader!"
Jessie - House of Beauty

Ben jij een huidexpert met een eigen huidkliniek of schoonheidssalon en herken jij dit:

 • Je hebt eindelijk even tijd vrijgemaakt voor social media, maar waar is je creativiteit gebleven? Je hoort nog net geen krekels… je hebt geen idee wat je nu weer moet posten.

 • Je krijgt maar weinig reacties en likes op de berichten die je post. Wat doe je verkeerd? Waarom reageert er niemand? Je vraagt je regelmatig af waar je het allemaal voor doet.

 • Je voelt stress en druk om iets op social media te posten. Je weet hoe belangrijk het is om actief te zijn op social media, maar het kost je veel energie om iets te verzinnen.

 • Je zou veel vaker iets willen doen met de feestdagen of inhaakdagen, maar je bent vaak veel te laat met het bedenken van de content en laat het dan maar weer aan je voorbij gaan.

 • De ene keer post je 3 berichten per week en dan weer 3 weken helemaal niets. Je hebt geen regelmaat in het posten op social media en je zou wel een stok achter de deur kunnen gebruiken. 

 • Het kost je veel tijd om een post te bedenken en te schrijven. Je kan er soms wel een uur mee bezig zijn. Toch vraag je je dan nog af of de post wel interessant genoeg is voor je volgers. Moet je het wel posten en wat gaat het je opleveren?

 • Je bent het plezier in social media verloren. Het kost je veel tijd en energie en het levert je in verhouding weinig tot niets op. Heel erg frustrerend!

Herkenbaar? Dan is de Social Media Beauty Calendar perfect voor jou!

De Social Media Beauty Calendar bevat 365 (!) content ideeën, speciaal gericht op de beautybranche. Zo zit je nooit meer zonder inspiratie, bespaar je een hoop tijd, bereik je jouw doelgroep, geef je jouw verkoop een boost en krijg je weer plezier in social media!

"Ik keek reikhalzend uit naar de Social Media kalender en ik ben er content mee! Als startende ondernemer moet je al aan heel veel dingen denken. Social Media staat dan niet altijd bovenaan je prio lijstje, maar met deze kalender gaat het zeker een stuk makkelijker worden. Erg overzichtelijk, boordevol leuke en inspirerende ideeën en helemaal aan te passen aan wat jij zelf leuk en belangrijk vindt. Zo kun je het toch persoonlijk houden en past het bij jou en je salon."
Anouk
Joyce - Joy for Skin Beautysalon
"Wauw, wat een prachtige kalender! Nadat ik hem globaal heb doorgelezen wekte dat gelijk al nieuwe inspiratie en motivatie op! Ik heb vaak moeite met het bijhouden van mijn social media, doordat ik niet altijd onderwerpen kan verzinnen, maar dat is vanaf nu verleden tijd. Iedere dag een nieuwe tip of trick om mijn social media up to date te houden over o.a. mijn behandelingen, acties, quotes, tips, feestdagen waar je op in kan spelen en nog zoveel meer. Ik ben echt heel blij met de Beauty Calender en ik zou hem iedereen aanraden.
Larissa
Larissa - Beauty Center IJmuiden

Hoe zou je het vinden als je die frustratie en druk en (voor jou gevoel) verspilde tijd kunt loslaten en weer plezier kunt hebben in social media? Hoe zou je je voelen als je ziet dat de energie die je erin stopt ook daadwerkelijk een verkoop of een nieuwe klant oplevert?

Want als ik het even mag inschatten, dan is dit wat je graag wilt:

 • Je maakt je niet meer druk om het verzinnen van content, want je hebt oneindig veel keuze! Elke week kies je 2 of 3 content ideeën uit de kalender die het beste bij jou passen. 

 • Je merkt dat de content die je plaatst reactie oplevert! Je ontvangt meer likes en reacties op je berichten en je merkt echt verschil in de interactie op je pagina. Doordat je nu de juiste onderwerpen aansnijdt weet je jouw doelgroep te bereiken.

 • Je voelt geen druk of stress meer als het om jouw social media gaat. Door de kalender bespaar je een hoop tijd en zie je meer resultaat. Je weet dat er altijd een content idee voor je klaar staat.
 • Door de kalender ben je op alle feestdagen voorbereid en kun je daar op jouw manier op inspelen om zo je behandelingen en producten te promoten en verkopen. Ook maak je graag gebruik van de inhaakdagen die zorgen voor veel interactie op je socials. 

 • Je hebt eindelijk die stok achter de deur, die je zo goed kon gebruiken. De kalender maakt jouw social media planning overzichtelijk en het is een stuk makkelijker om je content vooruit te plannen, wat je ook weer tijd en energie bespaart.
   
 • Je weet zeker dat alle content onderwerpen die je gebruik
  jouw doelgroep gaat aanspreken. Je twijfels zijn weg en je ziet ook aan de reactie dat je content goed wordt ontvangen, wat weer zelfvertrouwen en motivatie geeft.
   
 • Je hebt weer plezier in social media. Alles gaat fijner en makkelijk. Het kost je minder tijd en energie en de tijd die je erin stopt is het dubbel en dwars waard, omdat je ziet dat het z’n vruchten afwerpt. 

Kortom, je bent actiever, je social media levert je nu daadwerkelijk meer omzet en klanten op, je weet je doelgroep te inspireren en je hebt weer meer plezier gekregen in het beheren van je socials. 

de social media beauty calendar is perfect voor jou als je:

 • Klaar bent om je social media naar een hoger niveau te tillen

 • Jouw zichtbaarheid op social media wilt vergroten

 • Jouw verkoop een boost wilt geven

 • Jouw doelgroep wilt inspireren met originele content

 • Veel tijd en energie wilt besparen, zodat je tijd overhoudt om te doen wat je het allerliefst doet

 • Meer interactie op je socials wilt in de vorm van likes en reacties

 • NOOIT meer zonder inspiratie wil zitten voor jouw socials

 • Klaar bent om jouw frustratie lost te laten en weer plezier te vinden in social media
"Super fijn en zoveel ideeën, erg overzichtelijk. Ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan! Echt een aanrader!"
Anouk
Anouk - Schoonheidssalon van Dam
"Ik heb de Social Media Beauty Calendar van Rianne ontvangen. Wat een inspiratie en ideeën geeft zij voor een heel jaar! Het is bij mij altijd mijn struikelblok, weken actief op social media en dan weer niet. Geen inspiratie of tijd. Super fijn idee dat voor 2022 de ideeën al klaar staan. Het geeft mij rust en ook weer meer plezier, als ik alle tips bekijk en er staan dingen bij waar ik zelf niet op kom. De investering meer dan waard. Dankjewel op naar een actief Social Media jaar 2022."
Anoniem

Wat kun je verwachten?

Nadat je de Social Media Beauty Calendar hebt besteld ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je de kalender kunt downloaden. De Social Media Beauty Calendar is een Excel bestand, zodat jij de kalender online heel gemakkelijk kunt aanpassen naar jouw planning. 

 

Social Media Beauty Calendar uitprinten
Vind je het fijner om de Social Media Beauty Calendar uit te printen en op te hangen in jouw kantoor of salon? Geen probleem! Naast de bevestigingsmail ontvang je een mail met daarin het PDF-bestand van de kalendar. Deze kun je gemakkelijk uitprinten. 

Bonussen
Je ontvangt nu tijdelijk maar liefst twee BONUSSEN bij de Social Media Beauty Calendar. De link naar de BONUSSEN ontvang je via de e-mail. 

 

ontvang nu tijdelijk twee bonussen bij de social media beauty calendar

Bonus 1: je ontvangt meer dan 100 beauty quotes

In de Social Media Beauty Calendar vind je een tabblad met meer dan 100 beauty quotes die je kunt gebruiken voor jouw social media!

Bonus 2: drie maanden lang wekelijks een kant-en-klaar bericht

Je ontvang een link met voor drie maanden lang wekelijks een kant-en-klaar bericht voor jouw social media. Je kunt dit bericht natuurlijk aanpassen en persoonlijk maken of je kunt ‘kopiëren’ en ‘plakken’ et voilà, je bericht is klaar! Daarnaast kun je deze kant-en-klare berichten gebruiken om te leren hoe je een goed bericht schrijft en zo inspiratie opdoen voor de rest van het jaar!

Ik neem je even mee naar hoe het allemaal begon…

Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialist werkte ik 10 jaar met veel passie en plezier bij een zeer innovatieve schoonheidssalon in Santpoort. De laatste 3,5 jaar kreeg ik naast mijn werk als huidspecialist de verantwoordelijkheid over de online en offline marketing. 


Dit was op mijn lijf geschreven en ik dacht: wauw, hier word ik echt heel erg blij van!


Na mijn burn-out (hoe cliché het ook klinkt) veranderde alles en gooide ik het roer om.

Inmiddels heb ik met mijn bedrijf BeautyClick vele beauty ondernemers mogen helpen bij een betere online zichtbaarheid en het opzetten van een next level online marketing strategie die nieuwe klanten en meer omzet oplevert. 


Toen ik nog in de salon werkte en ik naar trainingen ging waar ik huidspecialisten uit het hele lang ontmoette viel het me al op dat voor het bedenken van content een groot struikelblok was voor veel huidspecialisten. In die periode kreeg ik dan ook veel vragen over welke content nu goed werkte, hoe ik originele content bedacht en of ik tips had voor het bedenken van originele content. 


Ook toen ik mijn bedrijf startte hoorde ik dit probleem vaak terugkomen en zo is het idee voor de Social Media Beauty Calendar ontstaan. Omdat er veel contentkalenders te vinden zijn op het internet vond ik het extra belangrijk dat deze kalender speciaal werd gecreëerd voor de huidspecialist. 


Het is fantastisch om van zoveel verschillende huidspecialisten te horen dat de Social Media Beauty Calendar echt resultaten oplevert. Dat het ze tijd en energie scheelt en dat ze weer plezier hebben gekregen in het beheren van hun socials.


Ben jij klaar om jouw socials naar een hoger niveau te tillen?Volg BeautyClick op Instagram: