Social Media Beauty Calendar 2022

Hi ondernemende schoonheidsspecialist,

Ervaar jij stress door Social Media? Heb je geen inspiratie en vind je het lastig om steeds nieuwe onderwerpen te verzinnen voor je berichten?

Dit is vanaf NU verleden tijd!

De Social Media Beauty Calendar bevat 365(!) content ideeën. Ik heb deze speciaal ontwikkeld voor ondernemende schoonheidsspecialisten zoals jij, alle onderwerpen sluiten dus feilloos aan op jouw branche. In 2022 ga jij jouw Social Media naar een hoger niveau tillen, zodat jij je verkoop een boost kunt geven en daadwerkelijk klanten kunt halen uit Social Media!

Bestel nu de Social Media Beauty Calender en ontvang 2 EXTRA BONUSSEN!
Totale waarde €99,- nu tijdelijk voor €49,-.

De Social Media Beauty Calendar bevat o.a.: officiële feestdagen en inhaakdagen, vragen voor je volgers, quotes, vragen die je kunt beantwoorden om zo je kennis te delen, persoonlijke vragen, beautytips, winacties, deelacties, ideeën voor video’s en nog veel meer!
Social-Media-Beauty-Calendar-2022-BeautyClick-voorbeeld-schoonheidssalons-social-media-planning-social-media-kalender-schoonheidsspecialist
"De beauty calendar van Beautyclick is echt een hele fijne hulp. Hele duidelijke en uitgebreide tips om een heel jaar vooruit te kunnen op social media! Rianne heeft verstand van het vak en dat zie je meteen. Deze calendar staat echt bomvol social media ideeën en inspiratie. Er is zelfs rekening gehouden met alle feestdagen. Ik ben er heel blij mee, bedankt Rianne!"
Floor
Floor - Skin Studio by Floor
"Ik probeerde altijd al mijn Social Media up-to-date te houden maar je kent het wel, de ene week inspiratie voor 5 post en zo weer 3 weken geen. Deze kalender is echt een steun in de rug, je haalt er mega veel inspiratie uit. Je hebt een stok achter de deur om er mee bezig te zijn en je ergens aan vast te houden! De kalender is ook echt geschikt voor iedereen en je kan het helemaal invullen zoals je zelf wilt! Mijn 2022 start hierdoor in ieder geval top! Echt een aanrader!"
Jessie - House of Beauty

De voordelen:

 • 365 content ideeën voor elke dag van 2022
 • 12 maanden lang afwisselende posts, die likes en reacties uitlokken bij je volgers
 • Je voelt geen stress/druk meer van Social Media
 • Je bespaart veel tijd
 • Je zit NOOIT meer zonder inspiratie
 • Speciaal voor de ondernemende schoonheidsspecialist zoals jij! Alle ideeën en onderwerpen sluiten dus feilloos aan op jouw branche. 

Ontvang 2 extra bonussen!

Bonus 1: je ontvangt 100 beauty quotes
In het excel bestand van de Social Media Beauty Calendar vind je een tabblad met wel 100 beauty quotes waaruit je kunt kiezen voor jouw Social Media!

Bonus 2: drie maanden lang wekelijks een kant-en-klaar bericht
Je ontvang een link met voor drie maanden lang wekelijks een kant-en-klaar bericht voor jouw Social Media. Je kunt dit bericht natuurlijk aanpassen en persoonlijk maken of je kunt ‘kopiëren’ en ‘plakken’ et voilà, je bericht is klaar! Daarnaast kun je deze kant-en-klare berichten gebruiken om te leren hoe je een goed bericht schrijft en zo inspiratie opdoen voor de rest van het jaar!

Wat kun je verwachten?

De Social Media Beauty Calendar ontvang je in een Excel bestand. Je bent dus vrij om onderwerpen aan te passen naar jouw planning. De verschillende maanden zijn onderverdeeld in tabbladen zodat je overzicht hebt. Zie deze Social Media Beauty Calendar al een stevige houvast, maar geef er je eigen draai aan! 

Onthoud: Jij bent jouw bedrijf en jij hebt de kennis in huis om jouw doelgroep te inspireren.

Hoe zou je het vinden als jouw Social Media content planning voor 2022 al klaar is?

Geen inspiratie is het grootste probleem dat ik voorbij hoor komen als het gaat om Social Media.

Zie maar eens creatief genoeg te zijn om steeds weer een origineel bericht te bedenken.

Dit is precies waarom ik de Social Media Beauty Calendar heb ontwikkeld. Om ervoor te zorgen dat jij NOOIT meer zonder inspiratie zit.

Je kunt de ideeën in de kalender gebruiken voor een bericht, story, reel of video.
 
Bereik en inspireer jouw doelgroep d.m.v. de juiste content en bespaar tijd en energie, zodat je tijd overhoudt voor wat jij het allerliefste doet!
 
 
"Ik keek reikhalzend uit naar de Social Media kalender en ik ben er content mee! Als startende ondernemer moet je al aan heel veel dingen denken. Social Media staat dan niet altijd bovenaan je prio lijstje, maar met deze kalender gaat het zeker een stuk makkelijker worden. Erg overzichtelijk, boordevol leuke en inspirerende ideeën en helemaal aan te passen aan wat jij zelf leuk en belangrijk vindt. Zo kun je het toch persoonlijk houden en past het bij jou en je salon."
Anouk
Joyce - Joy for Skin Beautysalon
"Wauw, wat een prachtige kalender! Nadat ik hem globaal heb doorgelezen wekte dat gelijk al nieuwe inspiratie en motivatie op! Ik heb vaak moeite met het bijhouden van mijn social media, doordat ik niet altijd onderwerpen kan verzinnen, maar dat is vanaf nu verleden tijd. Iedere dag een nieuwe tip of trick om mijn social media up to date te houden over o.a. mijn behandelingen, acties, quotes, tips, feestdagen waar je op in kan spelen en nog zoveel meer. Ik ben echt heel blij met de Beauty Calender en ik zou hem iedereen aanraden.
Larissa
Larissa - Beauty Center IJmuiden

De Social Media Beauty Calendar is perfect voor jou als:

 • je klaar bent om je Social Media naar een hoger niveau te tillen
 • je je zichtbaarheid op Social Media wilt vergroten

 • je op een creatieve manier je doelgroep wilt aanspreken

 • je resultaten wilt behalen d.m.v. inspirerende content

 • je tijd wilt overhouden zodat jij kunt doen wat je het allerliefste doet!
"Super fijn en zoveel ideeën, erg overzichtelijk. Ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan! Echt een aanrader!"
Anouk
Anouk - Schoonheidssalon van Dam
"Ik heb de Social Media Beauty Calendar van Rianne ontvangen. Wat een inspiratie en ideeën geeft zij voor een heel jaar! Het is bij mij altijd mijn struikelblok, weken actief op social media en dan weer niet. Geen inspiratie of tijd. Super fijn idee dat voor 2022 de ideeën al klaar staan. Het geeft mij rust en ook weer meer plezier, als ik alle tips bekijk en er staan dingen bij waar ik zelf niet op kom. De investering meer dan waard. Dankjewel op naar een actief Social Media jaar 2022."
Anoniem

Volg BeautyClick op Instagram: