LEVEL UP YOUR SKIN & BEAUTY BUSINESS – EXCLUSIEVE 1:1 COACHING

In 6 maanden een next level online marketing strategie, die zorgt voor een volle agenda met goed betalende klanten. 

Eén ding weet ik zeker… Je bent je salon begonnen vanuit passie en enthousiasme. Je wilde je eigen baas zijn en je eigen keuzes maken. Niets geeft je meer voldoening dan je klanten een exclusieve beleving te geven in jouw salon en bij te dragen aan hun welzijn en zelfvertrouwen. Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en je begrijpt jouw vak als geen ander. Jij bent een echte expert in jouw vakgebied! Je hebt zoveel te bieden, maar toch is je agenda niet vol. En ondanks dat je een aardige omzet draait, zie je je omzet niet of nauwelijks groeien. 

Met mijn expertise in online marketing en jarenlange achtergrond als huidspecialist help ik je een effectieve online marketing strategie op te zetten, die je een volle agenda met goed betalende klanten oplevert. Ben je klaar om uit je comfortzone te stappen en de volledige potentie van je bedrijf uit te bouwen? Dan is dit je kans!

“ik heb een hele fijne werkervaring ervaren met rianne! ik heb voor rianne gekozen, omdat zij ook schoonheidsspecialiste ervaring heeft. ze weet waar ze over praat. Verder verliep het contact heel goed en is er goed geluisterd naar datgene wat ik wilde uitstralen.”

– dorien meijs

Ben jij een huidexpert, heb je een eigen huidkliniek of schoonheidssalon en herken jij het volgende: 

 • Je voelt continu druk om iets te posten op social media. Je ziet dat je concullega’s actief zijn en dat social media voor hen wel werkt, maar je hebt geen idee wat je nu weer moet posten. Het kost je veel tijd en energie en je voelt je gefrustreerd dat je zo weinig reacties krijgt en dat het bij jou niet lukt.

 • Je website is niet meer up-to-date en je weet dat je er veel meer uit kunt halen. Je hebt niet het gevoel dat je goed vindbaar bent of dat je website direct goed betalende klanten oplevert.

 • Je hebt een prima omzet, maar je voelt dat er zoveel meer potentie zit in jezelf en in je bedrijf. Je wilt heel graag je omzet verhogen en misschien wel personeel aannemen, starten met een nieuw merk of huidapparaat, maar daarvoor heb je eerst een volle agenda nodig. Je weet hoe belangrijk online marketing is, maar je weet niet waar je moet beginnen.

 • Je hebt wel eens sporadisch een nieuwsbrief verstuurd, maar je zou hier graag meer regelmaat in willen hebben. Je weet dat het belangrijk is, maar je weet niet goed waar je moet beginnen en hoe je dit moet organiseren.

 • Je hebt wel eens een advertentie geprobeerd op Facebook of Instagram, maar hier kwam geen respons op. In ieder geval niet van mensen die serieus een afspraak bij je wilde maken. Je hebt daarom ook geen vertrouwen meer in het adverteren op social media. Het voelt als weggegooid geld.

 • Toen je je salon begon liep het goed door met nieuwe klanten, maar nu loop je vast. Je hebt het gevoel dat er geen constante stroom aan nieuwe klanten is en je agenda heeft dan ook pieken en dalen. Dit zie je ook terug in je omzet.

 • Je wilt van alles tegelijkertijd, waardoor je uiteindelijk niets voor elkaar krijgt. Je vindt het lastig om concrete doelen voor jezelf te stellen en te bepalen wat prioriteit heeft, om vervolgens zo snel mogelijk resultaat te behalen en goed betalende klanten aan te trekken.

  Voel jij je aangesproken? Laat mij je helpen!

Tijdens het exclusieve coachingstraject Level Up Your Skin & Beauty Business creëren we in 6 maanden een online marketing strategie die bij jou past én die voor jou werkt.

In de praktijk zie ik helaas veel huidexperts stuggelen met het ondernemen. Ze blinken uit in hun vak, maar vinden het lastig om zichzelf online op een goede manier te laten zien. Ze posten af en toe wat op social media, hebben wel eens een nieuwsbrief verstuurd, proberen hun website up-to-date te houden en toch is hun agenda niet vol. 

Ik schets even zo’n situatie…

Je bent je salon begonnen met een grote droom en vanuit passie en veel enthousiasme. In het begin liep het ook best lekker en kwamen er aardig wat afspraken in je agenda. Je draait nu ook een prima omzet. Toch heb je het gevoel dat je stilstaat. Terwijl je diep van binnen dat vuurtje voelt dat je vertelt dat er zoveel meer in jezelf en jouw bedrijf zit, dan dat er nu uitkomt. Je weet dat mond-op-mond reclame in deze moderne tijd niet meer genoeg is om consequent nieuwe klanten aan te trekken. Je weet dat online marketing de key kan zijn, want je ziet dat dit bij concullega’s wél werkt. Je raakt gefrustreerd… waarom lukt het niet bij jou? Wat doe je verkeerd? Waarom kost het je zoveel tijd en energie en levert het je weinig tot niks op?  

“rianne is een heel fijn persoon om mee samen te werken en zorgt voor een super professioneel resultaat. een aanrader wanneer je in de beautybranche zit!”

– rianne groenewold

Stel je eens voor…

Dat je die frustratie niet meer zou hebben. Je voelt niet meer continu die druk om meer te geven en te doen dan dat je al geeft en doet, want je hebt een online marketing strategie die vóór jou werkt. Dit is wat je dan ervaart:

 • Je voelt rust als het om je social media gaat. Je weet wat je moet posten, je hebt een doel en een manier ontwikkeld waarmee je groots impact kunt maken met tamelijk weinig tijd. Je krijgt meer likes en reacties en je krijgt er zelfs plezier in!

 • Je bent trots op je website, omdat het een weerspiegeling is geworden van wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Nieuwe klanten geven aan dat ze je online hebben gevonden, wat betekent dat je goed vindbaar bent in de zoekmachines en je website nieuwe, goed betalende klanten oplevert!

 • Je kijkt ernaar uit de volgende nieuwsbrief te schrijven, omdat de reacties op de laatste zo positief waren. Je weet nu hoe je je klanten met de juiste teksten en opbouw kunt aanzetten tot een aankoop of het reserveren van een behandeling. Je klanten zijn vol lof over je nieuwsbrief die ze nu elke maand van je ontvangen. 

 • Je weet nu hoe je een advertentie creëert die voor je werkt. Het is de perfecte manier om jouw doelgroep te bereiken en nieuwe klanten aan te trekken. Door de advertenties is je agenda direct voller komen te staan. 

 • Je schrijft regelmatig een blog en voelt dat je hierin je kennis kan delen en echt een expertstatus kunt aannemen. Je klanten stellen vragen over de blog als ze voor een behandeling bij je komen en je ziet dat het bezoekersaantal op je website omhoog gaat. 

 • Je bent gefocust, je weet welke doelen je wilt behalen de komende tijd en wat ervoor nodig is om deze doelen te realiseren. Nu je meer focus hebt ben je ook meer gemotiveerd en ga je gestructureerder te werk, wat zorgt voor overzicht en rust in je hoofd.

 • Je bent je weer bewust van je eigen potentie en voelt dat je de controle hebt over je bedrijf en je omzet. Je agenda raakt voller en je voelt dat je minder moeite hoeft te doen om nieuwe klanten te werven. Je online marketing strategie begint voor jou te werken en dat zie je terug in je omzet!

Kortom… Het aantal afspraken in je agenda neemt toe en je hebt geen pieken en dalen meer. Je merkt dat er een consequente stroom aan nieuwe klanten is en dat dit een natuurlijke flow heeft gekregen. Je ervaart meer rust, balans en plezier in het ondernemen. 

Ik neem je even mee naar hoe het allemaal begon…

De middelbare school was niet echt mijn ding en nadat ik bijna voor de tweede keer bleef zitten omdat ik er met mijn pet naar gooide was het tijd voor iets anders. Ik begon met de opleiding tot schoonheidsspecialiste. De opleiding paste helemaal in mijn straatje en toen ik begon met stage lopen bij een schoonheidssalon in Santpoort-Noord voelde ik me voor het eerst echt op mijn plek. Hier ontstond mijn liefde voor de huid en alles wat met beauty te maken heeft. Ik heb hier uiteindelijk 10 jaar lang met veel passie en plezier gewerkt. 

De laatste 3,5 jaar kreeg ik, naast mijn werk als huidspecialist, de verantwoordelijkheid over de online en offline marketing. Ik was verantwoordelijk voor de website, social media, de e-mail marketing, acties, de aankleding van de salon, het organiseren van evenementen en meer.

Zien dat het werk dat ik in de online marketing stopte z’n vruchten afwierp gaf me de grootste kick! Klanten die na het posten van een product op social media voor dit product kwamen binnenwandelen. Boekingen die werken gemaakt na het versturen van de nieuwsbrief en een social media account dat maar bleef groeien en nieuwe klanten aantrok. 

Dit was op mijn lijf geschreven en ik dacht: wauw, hier word ik echt heel erg blij van!

“rianne heeft ons goed geholpen en we zijn zeer tevreden over haar inzet, correctheid en competentie.”

– keyvan zibarurad

Na mijn burn-out (hoe cliché het ook klinkt) veranderde alles en gooide ik het roer om.

Inmiddels heb ik met mijn bedrijf BeautyClick vele beauty ondernemers mogen helpen bij een betere online zichtbaarheid en het opzetten van een next level online marketing strategie die nieuwe klanten en meer omzet oplevert. 

Ik groeide op in het digitale tijdperk en op dit moment kan ik me niet voorstellen dat je als bedrijf een verouderde website of geen social media account hebt. Deze marketingtools zijn geen keuze, maar een MUST. Niet alleen om je als expert en professioneel te presenteren en zo vertrouwen op te bouwen bij (potentiële) klanten, maar vooral om je agenda te vullen met goed betalende klanten en dus je omzet te verhogen. 

Je kan simpelweg niet achterblijven als je wilt groeien met jouw salon. 

Door mijn jarenlange ervaring als huidspecialist en mijn expertise op het gebied van online marketing weet ik precies wat wel en niet werkt en hoe je jouw online marketing strategie op een slimme manier kunt inzetten. Zónder dat je er een dagtaak aan hebt!

Wat kun je verwachten:

 

 • Kick-off strategie sessie

Voorafgaand aan deze sessie vraag ik je het kick-off formulier in te vullen, zodat ik alvast zoveel mogelijk over jou en jouw bedrijf te weten komen. Tijdens deze sessie duiken we samen in de strategie van jouw bedrijf en online marketing, hakken we knopen door en stellen we doelen voor de komende periode. 

 

 • Maandelijkse coachingsessie

Elke maand hebben we via zoom een 1:1 coachingssessie. Tijdens deze sessie bespreken we de actiepunten die we de vorige keer hebben vastgesteld. Je kunt mij al je vragen stellen en we kijken waar je tegenaan liep de afgelopen maand en hoe ik je verder kan helpen. Daarnaast stellen we nieuwe actieplannen op voor de komende maand, zodat je concreet weet waarmee je aan de slag gaat. De sessies worden opgenomen, zodat je deze altijd kunt terugkijken. 

 

 • Tools, tips en templates

Na elke sessie zal ik aan de hand van de actieplannen die we maken tools, tips en templates met je delen via de Drive. Denk aan: social media tips, scripts voor DM gesprekken, templates voor de teksten van de website, how-to-video’s, etc. Alles wat jij nodig hebt om je zo goed mogelijk verder te helpen.

 • Feedback via e-mail

Tijdens het hele traject kun je elke week 1 stuk naar mij toesturen via de e-mail, die ik vervolgens uitgebreid voorzie van feedback. Denk bijvoorbeeld aan een advertentie tekst, website tekst, nieuwsbrief tekst, blog tekst of social media bericht. Alles waar je onzeker over bent of feedback voor nodig hebt, mag je naar me toesturen. 

 

 • 24/7 ondersteuning via Voxer

Je kan mij 24/7 een berichtje sturen via de Voxer app. Tijdens werkdagen zal ik z.s.m. op je berichtje antwoorden. Deze app lijkt op WhatsApp. Je kan daarop tekst- en spraakberichten delen, maar ook foto’s en video’s. Je mag mij hier advies vragen over alles waar je maar tegen aanloopt. Niet alleen gericht op online marketing, maar ook als je op persoonlijk vlak vastloopt, even een luisterend oor of advies nodig hebt of een situatie binnen je bedrijf wilt delen. De app gebruiken we ook om je succes te vieren en dus om tussen de strategiecalls met elkaar in contact te blijven. 

BONUSSEN

Social Media Beauty Calendar t.w.v. €99

Met de Social Media Beauty Calendar zit je nooit meer zonder inspiratie. De kalender bevat 365 content ideeën die je kunt gebruiken voor een post, video of reel op social media. De contentideeën zijn speciaal gericht op de beautybranche.

Social-media-beauty-calendar-social-media-kalender-schoonheidssalons-schoonheidsspecialist-huidspecialist-beautybranche-beautyclick-rianne-socialmedia-planning

Bonus 2: Toegang tot de online leeromgeving van Level Up Your Instagram t.w.v. €999,-

Na het volgen van Level Up Your Instagram weet jij:

 • Waar jouw salon in uitblinkt en hoe je dit op Instagram kunt communiceren, zodat je je moeiteloos onderscheidt van de salon 100 meter verderop.
 • Welke fouten jij maakt, die de groei van jouw Instagram tegenhouden.
 • Hoe je ervoor zorgt dat de juiste mensen jouw berichten te zien krijgen.
 • Uit welke 5 elementen een ijzersterk Instagram-bericht is opgebouwd.
 • Met welke technieken jij jouw volgers kunt aanzetten tot een actie.
 • Wat je in een DM-gesprek moet zeggen om van een volger een klant te maken.
 • Waar je jouw kostbare tijd nu aan verspilt en hoe je jouw tijd veel efficiënter kunt gebruiken.

   

  Dit en nog véél meer ga je allemaal leren in Level Up Your Instagram. Mega veel praktische tips, technieken en stappenplannen, zodat jij precies weet wat je moet doen om jouw Instagram te laten groeien, zonder dat je elke dag van de week online hoeft te zijn.

Na dit traject heb jij:

 • Een social media strategie die voor jou werkt. Meer likes, reacties en reserveringen via de DM. Je voelt geen stress of druk meer omdat je precies weet wat je moet doen om jouw ideale klanten te bereiken via social media. 

 • Focus en structuur in je online marketing strategie, waardoor je je doelen behaalt en duidelijk weet welke kant je op wilt. 

 • Een website die klanten oplevert. Je ontvangt aanvragen via je contactformulier en ziet dat het aantal websitebezoekers blijft stijgen. 

 • De kennis en tools in huis om een nieuwsbrief te schrijven die je verkoop een boost geeft. Je ontvangt reserveringen n.a.v. je nieuwsbrief en klanten komen er tijdens hun behandeling op terug. Dit geeft je een ingang om meer producten en behandelingen te verkopen. 

 • De kennis en tools in huis om een advertentie op te zetten die voor jou werkt. Het is de perfecte manier om jouw doelgroep te bereiken en nieuwe klanten aan te trekken.

 • Het gevoel dat je weer in je kracht staat en dat je je verantwoordelijkheid neemt als ondernemer. Je agenda raakt voller terwijl je voor je gevoel minder moeite hoeft te doen. Je online marketing strategie werkt voor jou en dat merk je in je omzet!

Kortom… Je hebt een consequente stroom aan nieuwe klanten, doordat je een next level online marketing strategie hebt opgezet die bij jou past en die werkt. Je ziet je omzet omhoog gaan en je ervaart meer rust, balans en plezier in het ondernemen. 

Als het coachingstraject Level Up Your Skin & Beauty Business voor jou is, dan weet ik zeker dat je nu iets voelt. Excitement, spanning, vragen, anything!

Je weet heel goed wat je wilt en wat er voor nodig is om nu echt die knopen door te hakken, stappen te maken en voor jezelf en je bedrijf te kiezen.

Als dat betekent dat je nog een aantal vragen aan mij wilt stellen voordat je die keuze maakt, ofcourse, let’s chat!

gratis strategiesessie

Je draait al een aardige omzet, maar je bent klaar om verder te groeien. Je bent klaar om de volledige potentie van je bedrijf uit te bouwen en een constante stroom aan nieuwe klanten aan te trekken door een next level online marketing strategie. 

Je wilt niet meer verder aanmodderen of maar wat doen. Je bent klaar om samen met mij grote stappen te zetten en je omzet te verhogen. Je wilt een volle agenda met goed betalende klanten en meer plezier ervaren in het ondernemen. Je wilt in die flow komen en bent klaar voor transformatie!

Herken jij jezelf hierin? Plan dan een gratis strategiegesprek in. Hierin bespreken we waar je nu staat, waar je tegenaan loopt, wat je dromen zijn en welke stappen hiervoor nodig zijn om deze werkelijkheid te laten worden. 

Ik vertel je waar jouw grootste kansen liggen, we bespreken de blokkades die jouw groei nu in de weg zitten en hoe we deze kunnen oplossen, zodat je bedrijf en je omzet kunnen groeien.

Er is niets leukers (vind ik) dan brainstormen over de mogelijkheden en kansen die er voor jou en jouw bedrijf zijn. En yes, dit gesprek is geheel vrijblijvend dus waar wacht je op?! 😉

Wanneer kunnen we beginnen?
Als je ja zegt tegen Level Up Your Skin & Beauty Business, dan kunnen we binnen twee weken de Kick-off call inplannen en direct daarna van start gaan!

Hoelang duurt dit traject?
Dit coachingstraject duurt 6 maanden, zo kunnen we ervoor zorgen dat je direct resultaten kunt behalen, maar dat er ook ruimte is voor grotere transformaties die misschien iets langer de tijd nodig hebben. 

Hoe persoonlijk is dit traject?
Zo persoonlijk als het maar kan zijn. Ik vind het heel belangrijk dat je voelt dat je mij al je vragen kunt stellen en dat er altijd ruimte voor je is. Daarom werk ik ook met de Voxer app, zodat we elke dag van de week contact kunnen hebben als je daar behoefte aan hebt.

Hoelang duren de coachingsessies?
Meestal zo’n 45 minuten. Binnen deze 45 minuten nemen we uitgebreid de tijd om te kijken waar je nu staat, waar je de afgelopen maand tegenaan liep en hoe ik je hierin verder kan helpen. Er is ruimte om al je vragen te stellen en we maken nieuwe actiepunten voor de komende maand. 

Kan ik in termijnen betalen?
Jazeker, het is voordeliger om het bedrag in één keer te voldoen, maar betalen in termijnen is zeker mogelijk. 

 

Je hebt tot hier gelezen… Dat betekent dat je veel interesse hebt in in dit coachingstraject. Stop met twijfelen en plan een strategiesessie in. Dan kun je al je twijfels en vragen met mij persoonlijk delen en weet ik zeker dat ik je verder kan helpen!

boek hier je call met mij