Online Programma

level up your  instagram 

Hét programma voor jou als je met Instagram jouw schoonheidssalon organisch wilt laten groeien, zonder dat het een dagtaak wordt.

*chirp chirp*

Crickets… oftewel: stilte. De pijnlijke stilte die valt nadat jij 1,5 uur lang een Instagram post heb geperfectioneerd en op ‘delen’ hebt geklikt. De stilte die maakt dat jij een haat-liefdeverhouding met Instagram hebt. 

Soms zit je vol inspiratie en kun je helemaal in Instagram op gaan, maar op dit soort momenten zakt de moed je weer in de schoenen. Wat doe je verkeerd? Wat moet je dán plaatsen, zodat mensen wel reageren? 

Het houdt je dagelijks bezig. Je voelt de druk om iets te moeten posten, maar je weet vaak niet wat. Als je tijd hebt ingepland en ervoor gaat zitten heb je geen inspiratie en is je hoofd blanco. En wanneer je wél inspiratie hebt en een prachtige post plaatst, komt er bijna geen reactie op… Laat staan dat je producten verkoopt of nieuwe reserveringen binnenkrijgt.

Het kost je nu veel tijd en energie en toch krijg je er heel weinig voor terug. Heel frustrerend, want waar doe je het allemaal voor?

‘Wacht, daar is een like! ... oh, het is van een andere salon….’  

De resultaten vallen je tegen. 

Toch zie je dat Instagram voor andere schoonheidssalons wel werkt, waarom lukt het bij hen wel? Het lijkt zo makkelijk… *zucht*

Guess what? Content creëren die voor engagement en klanten zorgt kán ook makkelijk zijn. 

Ik leer je hoe je dit doet. 

Hi there!

ik ben rianne

De afgelopen jaren heb ik mijn eigen unieke Instagram methode ontwikkeld, waarmee ik nu ruim 70% van mijn klanten uit Instagram haal.

Doordat mijn bedrijf zo snel is gegroeid, door het inzetten van Instagram, is mijn droom uitgekomen en woon en werk ik nu op Ibiza. 

Nu kan ik me voorstellen dat mijn droom niet de jouwe is en dat het lastig wordt je salon te verhuizen naar een tropisch eiland. Oké, niets is natuurlijk onmogelijk;-), maar jouw droom is misschien wel verhuizen naar een groter pand, een volle agenda en een hogere omzet, meer financiële vrijheid, je salon echt op de kaart zetten, personeel aannemen, de meest succesvolle salon van Nederland worden of zelfs een franchise beginnen.

Wat je droom ook is, Instagram kan je helpen die droom uit te laten komen, zoals dat bij mij ook gebeurd is.

Je droomt van

Dat je met Instagram je bedrijf flink kunt laten groeien weet jij ook. Je ziet het bij anderen en zelf heb je ook wel eens een klant uit Instagram gehaald. Maar je kunt er nog veel meer uithalen, niet?

Dat jij goed bent in jouw vak en oneindig veel kennis hebt, daar twijfel ik niet aan.

Nu is het tijd dat je weet hoe je jouw kennis op de juiste manier kunt communiceren via Instagram, zodat jouw droomklanten jou moeiteloos kunnen vinden en meer geld in je salon besteden.

Dat is waar ik je bij kan helpen.

Misschien denk je nu wel ‘Ja, maar Rian, jij hebt een heel ander soort bedrijf en dat werkt weer anders dan bij een schoonheidssalon.’

Dan neem ik je even mee terug naar 2018 toen ik als huidspecialist werkte én verantwoordelijk was voor de online en offline marketing, en dus ook voor Instagram.

Twee uurtjes per week kreeg ik de tijd om te investeren in Instagram en ondanks dat ik nog weinig ervaring had, werkte wat ik deed.

We gingen binnen 6 maanden van 350 naar 800 volgers. Klanten liepen de winkel binnen om het product, dat net op Instagram verschenen was, aan te schaffen. We verkochten extra diensten tijdens gezichtsbehandelingen omdat klanten het op Instagram voorbij hadden zien komen. We verkochten producten via de DM en kregen daar ook reserveringen binnen.

Sinds die tijd heb mijn unieke methode doorontwikkeld en heb ik tientallen schoonheidssalons 1:1 geholpen om hun kennis te vertalen naar sterke, strategische content en Instagram voor ze te laten werken. 

Online Programma

level up your  instagram 

In het online programma ‘Level up your Instagram’ ontdek je hoe je jouw Instagram organisch groeit en hoe je moeiteloos content creëert die de engagement verhoogt en van jouw volgers goedbetalende klanten maakt.

deze resultaten kun je verwachten

chatberichten met vragen over jouw aanbod.

een consistente groei van nieuwe volgers, die vervolgens klant worden.

nieuwe boekingen en de verkoop van extra producten via Instagram.

klanten vragen tijdens de behandeling naar een product of behandeling die ze op instagram voorbij hebben zien komen.

je ervaart meer rust en de ruis is weg.

volgers komen zelf naar jou toe met vragen over je aanbod.

je bent minder tijd kwijt aan instagram en kunt in die tijd klanten helpen met een behandeling.

in level up your instagram leer je mijn unieke methode, die uit drie belangrijke pijlers bestaat.

strategize

Een duidelijke strategie geeft je rust, overzicht en focus, en is cruciaal als je een succesvol Instagram account wilt opbouwen.

connect

The most fun and important part! Vanaf het moment dat ik mezelf liet zien, mijn verhaal ging vertellen en echt de connectie opzocht met mijn volgers is voor mij alles veranderd. Dit was echt een GAME-CHANGER.

create

Alles moet er aantrekkelijk en professioneel uitzien als je een goede eerste indruk wilt maken op jouw ideale klant. Van je branding tot het maken van je eigen visuals. We brengen alles in de praktijk.

Na level up your instagram weet jij:

Waar jouw salon in uitblinkt en hoe je dit op Instagram kunt communiceren, zodat je je moeiteloos onderscheidt van de salon 100 meter verderop.
welke fouten jij nu maakt, die de groei van jouw Instagram juist tegenhouden.
hoe je er voor zorgt dat de juiste mensen jouw berichten te zien krijgen.
uit welke 5 elementen een ijzersterk Instagram-bericht is opgebouwd.
met welke technieken jij jouw volgers kunt aanzetten tot een actie.
wat je in een DM-gesprek moet zeggen om van een volger een klant te maken
waar je jouw kostbare tijd nu aan verspeelt en hoe je jouw tijd veel efficiënter kunt gebruiken
hoe je meer reacties op je berichten en stories krijgt
welke content je moet creëren om meer engagement te krijgen

Dit en nog véél meer ga je allemaal leren in Level up your Instagram. Mega veel praktische tips, technieken en stappenplannen zodat jij precies weet wat je moet doen om jouw Instagram te groeien, zonder dat je elke dag van de week online hoeft te zijn. 

wat kun je verwachten?

Door mijn ervaring als huidspecialist weet ik als geen ander dat je klant altijd de prioriteit is en dat je het niet ziet zitten om van Instagram een zoveelste dagtaak te maken.

Met het Level up your Instagram programma wil ik dan ook dat je in zo min mogelijk tijd, zoveel mogelijk impact kan maken, zodat je klanten nog steeds je volle aandacht krijgen.

Je volgt het online programma via The Social Salon (een online leeromgeving op mijn website) en kunt dus helemaal zelf het tempo bepalen. Het programma bestaat uit een combinatie van video’s, tekst, afbeeldingen, vergelijkingen, voorbeelden, tips en praktische opdrachten.

 strategize 

module 1

ideale klant

Breng de problemen en verlangens van jouw ideale klant in kaart en biedt haar hiervoor een oplossing, zodat het voor haar een ‘no-brainer’ wordt om een behandeling bij jou te reserveren.

module 2

content bedenken

Bedenk ijzersterke content voor jouw ideale klant en zit nooit meer zonder inspiratie.

module 3

organisch groeien

Vergoot je zichtbaarheid en bereik, zodat je Instagram blijft groeien.

 connect 

module 4

stories

Word een magneet voor jouw ideale klant door jezelf te laten zien.

module 5

dm talks

Ga met je volgers in gesprek via DM talks en ga vervolgens van chit chat naar sales om jouw product of dienst te verkopen.

module 6

content schrijven

Schrijf ijzersterke content voor jouw ideale klant om zo jouw boodschap over te brengen.

 create 

module 7

branding

Creëer een professionele branding in Canva, zodat je berichten herkenbaar worden en je Instagram een unieke uitstraling krijgt. Op deze manier kun je een fantastische eerste indruk achterlaten bij jouw ideale klant.

module 8

visuals

Creëer unieke visuals voor jouw Instagram door middel van fotografie met je smartphone.

module 9

batchen

Bespaar tijd en energie door je content te batchen en zo effectief mogelijk te werk te gaan.

+ een BONUS over het analyseren van je content. 

I need this!

wat is de investering?

Betaal nu € 374,-* (en daarna nog 2 maandelijkse betalingen van € 374,-*) of kies voor de beste optie en investeer eenmalig € 999,-* 

* exclusief btw

je hebt nog een vraag, hè?

I’ve got you covered!

Dit programma is voor jou als jouw schoonheidssalon al goed loopt en je graag verder wilt groeien door het inzetten van Instagram. Je bent hier al wel actief, maar weet dat je er nog veel meer uit kunt halen. Alleen, hoe? 

Jazeker! Je kunt in 3 termijnen betalen.  

Je volgt dit programma zelfstandig, maar 2x per maand zullen er online sessies zijn waarin je mij al jouw vragen kunt stellen en ik op persoonlijke vraagstukken in zal gaan. 

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je de inloggegevens voor the social salon (de online leeromgeving) en kun je direct van start! 

Je krijgt toegang tot the social salon, mijn online leeromgeving waar je het online programma kunt volgen. Het programma bestaat uit een combinatie van video’s, tekst, afbeeldingen, vergelijkingen, voorbeelden, tips en praktische opdrachten.

Stuur mij even een DM op instagram @beautyclicknl