Je hebt geen inspiratie voor originele teksen

Herken jij dit?

Het kost je veel tijd en energie

Je krijgt weinig reacties op je nieuwsbrief

Je hebt geen regelmaat in het versturen van een nieuwsbrief

Wat als ik je vertel dat ik al deze zorgen bij je weg kan nemen?

Laat Beauty Click jouw e-mailmarketing overnemen, zodat jij tijd overhoudt voor andere dingen, maar wel de vruchten plukt van onze expertise op het gebied van e-mailmarketing.

Let's chat

klik hier

Je hebt zoveel kennis is huis, maar hoe ga je dit vertalen naar pakkende teksten? Je weet niet waar je moet beginnen.

lees hier

Je bent soms wel een paar uur bezig met het ontwerpen en schrijven van een nieuwsbrief. Tijd die je heel graag anders zou willen besteden.

Je hebt het gevoel dat jouw nieuwsbrief niet goed gelezen wordt. Mensen ondernemen geen actie en je krijgt maar weinig reacties.

Je zou heel graag elke maand een nieuwsbrief willen versturen, maar je heb geen idee waar je de tijd vandaan moet halen.

Nieuwsbrief

Let's chat

What you get

- 1 nieuwsbrief per maand
- Versturen via Mailchimp of Mailblue 
- Passende contentstrategie
- Unieke en persoonlijke content
- We passen ons aan jouw unieke ‘tone-of-voice’ aan
- Beauty Click verstuurt de nieuwsbrief naar jouw klanten

€ 275 exclusief btw per maand

We starten onze samenwerking met het ontwerpen van een template die we elke maand gebruiken als basis. Dit template bevat jouw unieke branding, belangrijke gegevens en linkjes naar je socials en website. Mocht je nog geen account hebben bij Mailchimp of Mailblue dan kun je deze gratis aanmaken. Wij zorgen er vervolgens voor dat alle instellingen goed staan en dat alle e-mailadressen worden geïmporteerd. Ook koppelen we jouw administratiesysteem aan het e-mailmarketing systeem, zodat e-mailadressen van nieuwe klanten automatisch worden toegevoegd aan de lijst.

Stap 1: let’s get started

lees hier

We maken een drive map aan waar jij toegang tot krijgt. Hier kun je elke maand voor de afgesproken datum content met ons delen, zoals afbeeldingen, uitleg, onderwerpen en inspiratie. Hier kun je aangeven welke producten, behandelingen of andere onderwerpen je voorbij wil laten komen in de komende nieuwsbrief. Heb je geen inspiratie? Dat is natuurlijk geen probleem, daar zijn wij voor!

Stap 2: content aanleveren

Vervolgens gaan wij aan de slag met het bedenken, schrijven en ontwerpen van de nieuwsbrief. We schrijven de teksten en ontwerpen bijpassende afbeeldingen. Hierbij spelen we in op de pijnpunten en verlangens van jouw ideale klant. We verhogen de engagement door originele content te bedenken en de juiste call-to-action toe te voegen. Bij het schrijven van de tekst passen we ons aan jouw unieke ‘tone-of-voice’ aan, zodat deze goed past bij jouw eigen schrijfstijl.

STAP 3: NIEUWSBRIEF ONTWERPEN EN SCHRIJVEN

Wanneer de nieuwsbrief klaar is ontvang je van ons een teste-mail. Als je opmerkingen of aanvullingen hebt, dan kun je deze aan ons doorgeven en dan zorgen wij dat dit wordt aangepast. Wanneer je helemaal akkoord gaat, dan zorgen wij ervoor dat de nieuwsbrief op de afgesproken dag en tijd verstuurd wordt naar je klanten.

Stap 4: nieuwsbrief checken, aanpassen en versturen 

“If social media is the cocktail party, then e-mailmarketing is the ‘meet up for coffee’. The original 1 to 1 channel.”

Persoonlijke begeleiding

Coaching

Let's go!

Learn it yourself

Online programma

Let's go!

Uitbesteden online marketing

Agency

Let's go!

Meet the team MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM

Bo - Content Creator & Design

Rianne - Virtual Assistant

Meet the team

Rianne - Virtual Assistant

Rianne - Virtual Assistant

Nikki - content creator & design

Review

Social Media kost veel tijd om te onderhouden en ik had geen inspiratie. Elke keer kosste het mij veel tijd in de week en voelde ik constant de druk. De reden dat ik met Rianne wilde werken was omdat het contact gelijk goed voelde en omdat zij een professionele uitstraling heeft. In het begin twijfelde ik wel over of ik dit moest uitbesteden maar ik heb er nu heel erg blij mee! Doordat Rianne nu mijn social media doet ervaar ik geen stress meer en de posts leveren mij nu veel meer op. Samenwerken met Rianne is erg prettig. Alles wordt altijd optijd aangeleverd en eigenlijk heb ik (bijna) nooit dat er iets moet worden aangepast. Je merkt echt dat Rianne is de beauty branche werkzaam is geweest. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de communicatie loopt ook altijd soepel. Een aanrader dus!


Iris – Supreme Laser Clinic


Inmiddels werken wij bijna een jaar samen met Rianne van BeautyClick. Zelf hebben wij al heel wat jaren ervaring in de Beauty sector, echter vanaf dag 1 weet Rianne van toegevoegde waarde te zijn voor onze Social Media kanalen. Ook staat ze open om te sparren over andere facetten. Prettig is dat ze zelf uit de branche komt, haar marketing kennis en haar communicatieve vaardigheden. Tot slot, ze reageert altijd snel, komt haar afspraken na en is attent.Jan - The Skin CaveIk werk nu al een hele lange tijd met Rianne samen. Het is begonnen met het pimpen van mijn Instagram en het spammen voor de juiste posts en een goede feed. Nu maakt Rianne mijn maandelijkse nieuwsbrief. Ontzettend fijn om dit uit handen te geven. Het voordeel is dat Rianne ook uit de beautybranche komt en precies begrijpt wat ik graag in mijn nieuwsbrief wil. Daarnaast kan ze door haar achtergrond perfecte teksten schrijven. Kortom samenwerken met Rianne is absoluut een aanrader!

Kim – SkinFix

Ik ben sinds september 2021 met Rianne in zee gegaan, omdat ik stress kreeg van mijn social media. Omdat Rianne zelf uit de beautybranche komt weet zij precies waar ze het over heeft en dat zorgt voor mooie informatieve posts. Dus ik blij, want mijn social media ziet er veel mooier uit en ik heb er geen stress meer van.
Henriëtte – Schoonheidssalon Henriëtte Bon
Ik ben gaan samenwerken met Rianne omdat haar persoonlijkheid, haar kennis van de beauty en vooral de leuke contents mij erg aantrokken. Door haar eerste gesprek voelde ik me helemaal happy! Werd enorm enthousiast om te gaan starten, en vooral mij social media een boost te gaan geven. Hiervoor liet ik het over aan een personeelslid, maar de tijd daarvoor is veel te weinig en de kennis is er niet 100%. Dus merkte dat mij instagram niet groeide, we misten wat. Eerst twijfels ga ik het wel of niet doen, kost ook weer extra geld, en gaat je dat wat opleveren? Ik kan volmondig zeggen het is het geld allemaal waard! Zelf hoef je bijna niks meer te doen. Dit bespreek je 1 keer in de maand met Rianne, ze zit altijd vol ideeën en op dat moment kom ik ook weer tot enthousiaste/ spontane ideeën. Ben heel blij dat ik Rianne heb leren kennen, en dat ze alles van mij uit handen heeft genomen. Hele fijne samenwerking en hoop dat dit heel lang zo blijft!

Kelly – Con Estilo

Rianne onderscheidt zich doordat ze zelf huidspecialist is geweest bij één van de allerbeste schoonheidsinstituten van Nederland. Ze begrijpt de taal van de schoonheidsspecialist maar ook van de consument: deze match zorgt ervoor dat ze in begrijpelijke taal op een stijlvolle manier de consument weet te prikkelen. Het succes van mijn bedrijf is mede te danken aan het feit dat Rianne mij het leven makkelijker maakt door alle marketing uit handen te nemen zodat ik me meer kan focussen op andere zaken. Keep up the good work!


Ahmet – No Nonsense Beauty


Ik ben erg blij dat ik de stap heb genomen om met Rianne van Beautyclick een samenwerking aan te gaan. Het geeft mij enorm veel rust dat ik zelf niet meer naar deze taken hoef om te kijken. Het ziet er altijd super verzorgd uit en heel fijn dat Rianne ook de kennis heeft uit de Beautybranch, zo kan je het echt 'loslaten'.Marleen – Beauty El MareWij als Release Laser Clinic wilden onze positie op social media verbeteren en meer klanten bereiken met meer content. Rianne heeft ons goed geholpen en we zijn zeer tevreden over haar inzet, correctheid en competentie.
Keyvan – Release Laser Clinic
Fijne samenwerking! Rianne verzorgd mijn Facebook en Instagram en omdat ze zelf huidspecialist is snap ze me precies. Een echte aanrader.

Desiree – Desiree Huidverbetering

Ik ben heel blij dat Rianne mijn social media beheert want dankzij haar heb ik nu meer tijd om mijn klanten te bedienen. De persoonlijke aanpak en haar ervaring in de schoonheidssector vind ik alvast een meerwaarde.


Rosi – Beautiful


Rianne is een heel fijn persoon om mee samen te werken en zorgt voor een super professioneel resultaat. Een aanrader wanneer je in de beautybranche zit!Rianne – ViArianneIk heb een hele fijne werkervaring ervaren met Rianne! Samen met Kim heeft zij mijn website volledig vernieuwd. Ik heb voor Rianne gekozen, omdat zij ook schoonheidsspecialiste ervaring heeft. Dit merk je als je haar teksten terugleest. Ze weet waar ze over praat. Verder verliep het contact heel goed en is er goed geluisterd naar datgene wat ik wilde uitstralen.
Dorien – Schoonheidssalon Aphrodite
Een klein prettig bedrijf met een fijne communicatie, waardoor je altijd snel kan schakelen. Ik maak gebruik van de diensten voor instagram. Zo fijn om zelf hier niet meer over na te denken!

Miloe – Schoonheidsstudio 072