Met een unieke branding maak je een professionele eerste indruk bij jouw ideale klant.

lees hier 

Een salon met een duidelijke identiteit is herkenbaar. Op deze manier blijf je on-top-of-mind bij (potentiële) klanten.

Het doel van het design is om jouw ideale klant aan te spreken.

Met een unieke branding vertalen we jouw unieke visie, waardoor je je automatisch onderscheidt van concullega's.

Aan de hand van een vragenlijst leren we je visie, bedrijf, doelgroep en stijl kennen. Op basis daarvan ontwerpen we 2 of 3 logo’s. Je kiest het logo dat jou het meest aanspreekt. Deze gaan wij dan verder finetunen totdat je helemaal tevreden bent. Daarnaast ontwerpen we een brandmerk dat je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld social media. Het logo wordt ontworpen in Canva en je ontvangt alle nodige bestanden die je kunt gebruiken voor je website, socials en drukwerk. 

€ 375 exclusief btw

Logo design

lees hier

Een business card is een praktische en directe manier om je contactgegevens te verspreiden. Om het je ideale klanten makkelijk te maken kunnen we een QR-code op de business card plaatsen die klanten kunnen scannen, zodat ze direct op je website of socials terecht komen. 

€ 175 exclusief btw

BUSINESS CARD

Een mooie giftcard is nog steeds een geschenk dat erg populair is. Het is een manier om nieuwe mensen te bereiken en met jouw bedrijf kennis te laten maken. Hierbij is het extra belangrijk dat de cadeaubon helemaal in jouw huisstijl is. 

€ 175 exclusief btw

GIFTCARD DESIGN

Een flyer kun je inzetten om jouw ideale klanten te bereiken door deze bij jou in de buurt te verspreiden, maar ook om specifieke behandelingen bij jouw klanten onder de aandacht te brengen. Op de flyer is het design minstens zo belangrijk als de tekst. Bij het ontwerp van een flyer spelen we zo goed mogelijk in op het verlangen van jouw ideale klant, om ze op die manier aan te zetten tot een actie. 

€ 275 exclusief btw

Flyer

Een prijslijst zorgt voor duidelijke communicatie naar je klanten. Daarnaast kun je een prijslijst meegeven aan de vaste klanten in jouw salon. Zo breng je behandelingen onder de aandacht die zij nog niet kennen. 

€ 175 exclusief btw

PRIJSLIJST

Een brochure vertelt het verhaal van jouw bedrijf. Natuurlijk is het belangrijk om hierin duidelijk je aanbod te vermelden, maar nog belangrijker is dat jouw USP’s (unique selling points) naar voren komen. Waarom moet iemand juist bij jou een behandeling boeken en niet bij een salon 100 meter verderop? 

Vanaf € 475 exclusief btw

BROCHURE

In Canva ontwerpen we 10 unieke templates voor je feed én 10 templates voor je story, die je gemakkelijk zelf kunt aanpassen qua teskt en afbeelding. Je ontvangt een link waarmee de templates in jouw eigen Canva account komen te staan. Daarnaast ontvang je een moodboard met specificaties, zoals kleurcodes en 2-3 lettertypen en een template patroon dat je kunt aanhouden voor Instagram. Je bespaart veel tijd en energie én je social media ziet er uniek en professioneel uit. 

€ 475 exclusief btw

SOCIAl BRANDING

Je ontvangt van ons een vragenlijst met vragen over je visie, doelgroep, stijl en meer, zodat we jouw bedrijf zo goed mogelijk leren kennen. Daarnaast maken we een Drive map aan waarin je het nodige materiaal met ons kunt delen. Denk aan afbeeldingen, gegevens, voorbeelden van ontwerpen die je mooi vindt, etc.

Stap 1: let’s get started

lees hier

Aan de hand van alle informatie gaan we aan de slag met het ontwerpen. We proberen ons hierbij zo goed mogelijk in jouw verhaal en bedrijf te verplaatsen en dit te vertalen naar een mooi, passend en persoonlijk ontwerp.

STAP 2. HET DESIGN PROCES

Wanneer het ontwerp klaar is, is er ruimte voor feedback. We proberen deze feedback zo goed mogelijk te verwerken, zodat je helemaal tevreden bent.

STAP 3. FEEDBACK

Wanneer je helemaal tevreden bent ontvang je van ons alle relevante bestanden. Deze kun je gebruiken voor je website, socials en drukwerk.

STAP 4. THE FINAL PRODUCT

Portfolio

Branding

“Branding and design are the silent ambassadors of your business”

Let's chat

Persoonlijke begeleiding

Coaching

Let's go!

Learn it yourself

Online programma

Let's go!

Uitbesteden online marketing

Agency

Let's go!

Meet the team MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM

Bo - Content Creator & Design

Rianne - Virtual Assistant

Meet the team

Rianne - Virtual Assistant

Rianne - Virtual Assistant

Nikki - content creator & design

Review

Social Media kost veel tijd om te onderhouden en ik had geen inspiratie. Elke keer kosste het mij veel tijd in de week en voelde ik constant de druk. De reden dat ik met Rianne wilde werken was omdat het contact gelijk goed voelde en omdat zij een professionele uitstraling heeft. In het begin twijfelde ik wel over of ik dit moest uitbesteden maar ik heb er nu heel erg blij mee! Doordat Rianne nu mijn social media doet ervaar ik geen stress meer en de posts leveren mij nu veel meer op. Samenwerken met Rianne is erg prettig. Alles wordt altijd optijd aangeleverd en eigenlijk heb ik (bijna) nooit dat er iets moet worden aangepast. Je merkt echt dat Rianne is de beauty branche werkzaam is geweest. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de communicatie loopt ook altijd soepel. Een aanrader dus!


Iris – Supreme Laser Clinic


Inmiddels werken wij bijna een jaar samen met Rianne van BeautyClick. Zelf hebben wij al heel wat jaren ervaring in de Beauty sector, echter vanaf dag 1 weet Rianne van toegevoegde waarde te zijn voor onze Social Media kanalen. Ook staat ze open om te sparren over andere facetten. Prettig is dat ze zelf uit de branche komt, haar marketing kennis en haar communicatieve vaardigheden. Tot slot, ze reageert altijd snel, komt haar afspraken na en is attent.Jan - The Skin CaveIk werk nu al een hele lange tijd met Rianne samen. Het is begonnen met het pimpen van mijn Instagram en het spammen voor de juiste posts en een goede feed. Nu maakt Rianne mijn maandelijkse nieuwsbrief. Ontzettend fijn om dit uit handen te geven. Het voordeel is dat Rianne ook uit de beautybranche komt en precies begrijpt wat ik graag in mijn nieuwsbrief wil. Daarnaast kan ze door haar achtergrond perfecte teksten schrijven. Kortom samenwerken met Rianne is absoluut een aanrader!

Kim – SkinFix

Ik ben sinds september 2021 met Rianne in zee gegaan, omdat ik stress kreeg van mijn social media. Omdat Rianne zelf uit de beautybranche komt weet zij precies waar ze het over heeft en dat zorgt voor mooie informatieve posts. Dus ik blij, want mijn social media ziet er veel mooier uit en ik heb er geen stress meer van.
Henriëtte – Schoonheidssalon Henriëtte Bon
Ik ben gaan samenwerken met Rianne omdat haar persoonlijkheid, haar kennis van de beauty en vooral de leuke contents mij erg aantrokken. Door haar eerste gesprek voelde ik me helemaal happy! Werd enorm enthousiast om te gaan starten, en vooral mij social media een boost te gaan geven. Hiervoor liet ik het over aan een personeelslid, maar de tijd daarvoor is veel te weinig en de kennis is er niet 100%. Dus merkte dat mij instagram niet groeide, we misten wat. Eerst twijfels ga ik het wel of niet doen, kost ook weer extra geld, en gaat je dat wat opleveren? Ik kan volmondig zeggen het is het geld allemaal waard! Zelf hoef je bijna niks meer te doen. Dit bespreek je 1 keer in de maand met Rianne, ze zit altijd vol ideeën en op dat moment kom ik ook weer tot enthousiaste/ spontane ideeën. Ben heel blij dat ik Rianne heb leren kennen, en dat ze alles van mij uit handen heeft genomen. Hele fijne samenwerking en hoop dat dit heel lang zo blijft!

Kelly – Con Estilo

Rianne onderscheidt zich doordat ze zelf huidspecialist is geweest bij één van de allerbeste schoonheidsinstituten van Nederland. Ze begrijpt de taal van de schoonheidsspecialist maar ook van de consument: deze match zorgt ervoor dat ze in begrijpelijke taal op een stijlvolle manier de consument weet te prikkelen. Het succes van mijn bedrijf is mede te danken aan het feit dat Rianne mij het leven makkelijker maakt door alle marketing uit handen te nemen zodat ik me meer kan focussen op andere zaken. Keep up the good work!


Ahmet – No Nonsense Beauty


Ik ben erg blij dat ik de stap heb genomen om met Rianne van Beautyclick een samenwerking aan te gaan. Het geeft mij enorm veel rust dat ik zelf niet meer naar deze taken hoef om te kijken. Het ziet er altijd super verzorgd uit en heel fijn dat Rianne ook de kennis heeft uit de Beautybranch, zo kan je het echt 'loslaten'.Marleen – Beauty El MareWij als Release Laser Clinic wilden onze positie op social media verbeteren en meer klanten bereiken met meer content. Rianne heeft ons goed geholpen en we zijn zeer tevreden over haar inzet, correctheid en competentie.
Keyvan – Release Laser Clinic
Fijne samenwerking! Rianne verzorgd mijn Facebook en Instagram en omdat ze zelf huidspecialist is snap ze me precies. Een echte aanrader.

Desiree – Desiree Huidverbetering

Ik ben heel blij dat Rianne mijn social media beheert want dankzij haar heb ik nu meer tijd om mijn klanten te bedienen. De persoonlijke aanpak en haar ervaring in de schoonheidssector vind ik alvast een meerwaarde.


Rosi – Beautiful


Rianne is een heel fijn persoon om mee samen te werken en zorgt voor een super professioneel resultaat. Een aanrader wanneer je in de beautybranche zit!Rianne – ViArianneIk heb een hele fijne werkervaring ervaren met Rianne! Samen met Kim heeft zij mijn website volledig vernieuwd. Ik heb voor Rianne gekozen, omdat zij ook schoonheidsspecialiste ervaring heeft. Dit merk je als je haar teksten terugleest. Ze weet waar ze over praat. Verder verliep het contact heel goed en is er goed geluisterd naar datgene wat ik wilde uitstralen.
Dorien – Schoonheidssalon Aphrodite
Een klein prettig bedrijf met een fijne communicatie, waardoor je altijd snel kan schakelen. Ik maak gebruik van de diensten voor instagram. Zo fijn om zelf hier niet meer over na te denken!

Miloe – Schoonheidsstudio 072