Wat leuk dat je mijn GRATIS e-book hebt aangevraagd. Je ontvangt hem binnen een paar minuten in je mailbox. Check ook zeker even je spambox.

Omdat je mijn e-book hebt gedownload met daarin veel waardevolle inzichten op het gebied van online marketing weet ik dat jij écht stappen wilt zetten en daarom heb ik een speciale aanbieding voor je, die jou direct verder gaat helpen.

Ik heb namelijk speciaal voor alle huidspecialisten de Social Media Beauty Calendar ontwikkeld. Deze contentkalender voor 2023 bevat 365 (!) content ideeën helemaal gericht op de beauty branche.

Zo zit jij NOOIT meer zonder inspiratie, bereik je moeiteloos jouw doelgroep en verkoop je behandelingen en producten via jouw socials. Voordat je gaat heb ik nog een cadeautje voor je…

dit is mijn cadeautje voor jou

De komende 30 minuten betaal je geen €99, maar slechts €39 voor de Social Media Beauty Calendar.

Voordat je gaat heb ik nog een cadeautje voor je...

1

2

3

Nooit meer zonder inspiratie

Inspireer jouw doelgroep met originele content

Boost je verkoop

365 originele content ideeën die zorgen voor meer engagement en omzet

Shop de Social Media Beauty Calendar

Shop de Social Media Beauty Calendar

Ben jij een huidexpert met een eigen huidkliniek of schoonheidssalon en herken jij dit:

Je hebt eindelijk even tijd vrijgemaakt voor social media, maar wat moet je nu weer posten? 

Je krijgt weinig reacties en likes op de berichten. Wat doe je verkeerd en waarom reageert er niemand? 

Je voelt steeds druk om iets te posten om social media, omdat je weet hoe belangrijk het is, maar je vraagt je regelmatig af waar je het allemaal voor doet. 

Je zou graag iets leuks willen doen met de feestdagen of inhaakdagen, maar je bent vaak te laat en laat het dan maar weer voorbij gaan.

De ene keer post je 3 berichten per week en dan weer 3 weken helemaal niets. Je hebt geen regelmaat en je zou wel een stok achter de deur kunnen gebruiken. 

Je bent het plezier in social media verloren. Het bedenken van orginele content kost je veel tijd en energie en levert je weinig tot niets op. 

Herkenbaar? Dan is de Social Media Beauty Calendar perfect voor jou!

De Social Media Beauty Calendar bevat 365 (!) content ideeën, speciaal gericht op de beautybranche. Zo zit je nooit meer zonder inspiratie, bespaar je een hoop tijd, bereik je jouw doelgroep, geef je jouw verkoop een boost en krijg je weer plezier in social media!

Shop de Social Media Beauty Calendar

Een kijkje in de kalender

De Social Media Beauty Calendar is een Excel bestand, zodat jij de kalender online heel gemakkelijk kunt aanpassen naar jouw planning. Je ontvangt de downloadlink via de e-mail.

Vind je het fijner om de Social Media Beauty Calendar uit te printen en op te hangen in jouw kantoor of salon? Geen probleem! Naast de bevestigingsmail ontvang je een mail met daarin het PDF-bestand van de kalendar. Deze kun je gemakkelijk uitprinten.

Reacties van klanten

"De beauty calendar van Beautyclick is echt een hele fijne hulp. Hele duidelijke en uitgebreide tips om een heel jaar vooruit te kunnen op social media! Rianne heeft verstand van het vak en dat zie je meteen. Deze calendar staat echt bomvol social media ideeën en inspiratie. Er is zelfs rekening gehouden met alle feestdagen. Ik ben er heel blij mee, bedankt Rianne!"

"Ik probeerde altijd al mijn Social Media up-to-date te houden maar je kent het wel, de ene week inspiratie voor 5 post en zo weer 3 weken geen. Deze kalender is echt een steun in de rug, je haalt er mega veel inspiratie uit. Je hebt een stok achter de deur om er mee bezig te zijn en je ergens aan vast te houden! De kalender is ook echt geschikt voor iedereen en je kan het helemaal invullen zoals je zelf wilt! Mijn 2022 start hierdoor in ieder geval top! Echt een aanrader!"

"Ik keek reikhalzend uit naar de Social Media kalender en ik ben er content mee! Als startende ondernemer moet je al aan heel veel dingen denken. Social Media staat dan niet altijd bovenaan je prio lijstje, maar met deze kalender gaat het zeker een stuk makkelijker worden. Erg overzichtelijk, boordevol leuke en inspirerende ideeën en helemaal aan te passen aan wat jij zelf leuk en belangrijk vindt. Zo kun je het toch persoonlijk houden en past het bij jou en je salon."

"Wauw, wat een prachtige kalender! Nadat ik hem globaal heb doorgelezen wekte dat gelijk al nieuwe inspiratie en motivatie op! Ik heb vaak moeite met het bijhouden van mijn social media, doordat ik niet altijd onderwerpen kan verzinnen, maar dat is vanaf nu verleden tijd. Iedere dag een nieuwe tip of trick om mijn social media up to date te houden over o.a. mijn behandelingen, acties, quotes, tips, feestdagen waar je op in kan spelen en nog zoveel meer. Ik ben echt heel blij met de Beauty Calender en ik zou hem iedereen aanraden."

Shop de Social Media Beauty Calendar

Ontvang nu twee bonussen

Bonus 1

In de Social Media Beauty Calendar vind je een tabblad met meer dan 100 beauty quotes die je kunt gebruiken voor jouw social media!

100 beauty quotes

Bonus 2

Je ontvang een link met voor drie maanden lang wekelijks een kant-en-klaar bericht voor jouw social media. Je kunt dit bericht natuurlijk aanpassen en persoonlijk maken of je kunt ‘kopiëren’ en ‘plakken’ et voilà, je bericht is klaar! Daarnaast kun je deze kant-en-klare berichten gebruiken om te leren hoe je een goed bericht schrijft en zo inspiratie opdoen voor de rest van het jaar!

 Drie maanden lang wekelijks een kant-en-klaar bericht

Ja, ik wil de Social Media Beauty Calendar

Bespaar tijd en energie en krijg weer plezier in social media